Μάκης Δελαπόρτας: «Εκτιμώ πολύ τον Πάνο Μιχαλόπουλο για αυτό που είπε»

Μάκης Δελαπόρτας

"Ως εδώ ήταν, έκλεισε ο κύκλος και θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος τις μικρές χαρές της ζωής γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν τις γευόμαστε" δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για το Βεργίνα Tv και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στον ηθοποιό, Πάνο Μιχαλόπουλο και την απόφασή του να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εκτιμώ πολύ βαθιά κάποιους νέους συναδέλφους, που έχουν αποφασίσει πως κάποια στιγμή ο κύκλος έκλεισε και θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους έξω από τα φώτα. Όπως είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος τον οποίο εκτιμώ. Δεν έχουμε μιλήσει τελευταία’ είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Τον εκτιμώ ιδιαίτερα για αυτό που είπε. Ως εδώ ήταν, έκλεισε ο κύκλος και θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος τις μικρές χαρές της ζωής γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν τις γευόμαστε. Δεν ξέρουμε τι πάει να πει Χριστούγεννα, γιορτές, Απόκριες και Πάσχα. Νομίζω πως κάποια στιγμή φτάνεις ως εδώ, λες έχω ζήσει τα πάντα, έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου και πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να ζήσεις στη ζωή σου» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.