Μάκης Δελαπόρτας: «Έγιναν απρέπειες στην κηδεία που δεν είδατε, γι’ αυτό βγήκα από το σπίτι της Χρονοπούλου με κλάματα»

Δελαπόρτας Χρονοπούλου

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού.

Καλεσμένος στο εορταστικό «Στούντιο 4» τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος των μεγάλων κινηματογραφικών μας αστέρων, άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σε μία πλούσια και γεμάτη αποκαλύψεις συνέντευξη.

«Είμαι απογοητευμένος από τη στάση κάποιων στην κηδεία της Μαίρης (Χρονοπούλου). Υπήρχε μία ανθρωποφαγία που με ενόχλησε πολύ για τους ανθρώπους δίπλα της», ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας, όταν ρωτήθηκε για την κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού στην οποία παραβρέθηκε.

«Εμένα με είδατε τελευταία φορά στην κηδεία της που ήμουν πραγματικά συντετριμμένος. Εγώ στις κηδείες δεν μπορώ να παίζω θέατρο και γι΄ αυτό αποφεύγω να πηγαίνω, γιατί είμαι ευσυγκίνητος», εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός και στενός της φίλος.

«Δεν ήθελε φωτογραφίες στον Τύπο την τελευταία της εικόνα και έγινε ερήμην της. Αυτό εμένα με πλήγωσε βαθιά κι όταν βγήκα έξω από το σπίτι και έκλαιγα ήταν γι΄ αυτό τον λόγο και το λέω τώρα πρώτη φορά. Γίνανε απρέπειες απλά δεν τις είδατε εσείς», αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εμένα και μόνο η εικόνα ενός φέρετρου μέσα στο σαλόνι, που εμείς τρώγαμε και πίναμε δεν μου άρεσε. Έγινε ένας «διαγωνισμός αγάπης», γίνονταν κάποια συμβούλια από λίγα άτομα για το τι πρέπει να γίνει με την καύση και τα λοιπά, στα οποία με καλούσαν αλλά εγώ δεν πήγαινα. Η περίπτωση της Μαίρης Χρονοπούλου με πονάει ιδιαίτερα», τόνισε η Μάκης Δελαπόρτας.