Μάκης Δελαπόρτας: «60 χρονών και να γουστάρει 19χρονη, είναι διαστροφικό»

Μάκης Δελαπόρτας

"Όταν μιλάμε για αρσενικά παλιάς κοπής, είναι πολύ παλιάς κοπής. Μόνο το ρόπαλο λείπει και να κουβαλάμε τις γυναίκες στην πλάτη" ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη, μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος.

«Ξέραμε πολλά αλλά για κάποια έπεσα από τα σύννεφα. Μια φορά ένας κωμικός κάτι αισθανόταν για εμένα και με κλείδωσε και δεν βγήκα στην σκηνή στην ώρα μου. Τον Γιάννη Δαλιανίδη τον φοβόμασταν για αυτό δεν θέλω να έρχονται στις δουλειές μου τώρα με φόβο… Όταν μιλάμε για αρσενικά παλιάς κοπής, είναι πολύ παλιάς κοπής. Μόνο το ρόπαλο λείπει και να κουβαλάμε τις γυναίκες στην πλάτη. Δεν είναι έτσι.

Ένας άνθρωπος 60 χρονών να γουστάρει μία κοπέλα 19 ετών κι ας είναι ενήλικη, το θεωρώ διαστροφή. Επειδή χρησιμοποιείς μόνο την εξουσία σου… Είναι αλαζονικό να διατυμπανίζει ένας ηθοποιός ότι είμαι ο πρώτος, ο καλύτερος της γενιάς μου, άσε να το κρίνει ο κόσμος… Το να είσαι άνθρωπος είναι σπουδαίο αλλά το να είσαι τελικά σπουδαίος δεν σε κάνει απαραίτητα κι άνθρωπο.»