Μαίρη Βιδάλη – «Της είχα πει τότε: έξω, δεν θέλω να συνεχίσω τη συνέντευξη μαζί σου»

Μαίρη Βιδάλη

"Πάλι αυτό; Δεν βαριέστε να μιλάτε για τον προηγούμενο αιώνα;" ρώτησε απρόσμενα η Μαίρη Βιδάλη την Ζωή Κρονάκη.

Με αφορμή τη νέα της παράσταση, η Μαίρη Βιδάλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» το Σάββατο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την περίοδο που είχε βρεθεί στα καλλιστεία όπου μάλιστα είχε κατακτήσει και τον τίτλο της Μις Ελλάς.

«Ήσασταν ένα κορίτσι, και παραμένετε μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, πάρα πολύ όμορφο! Είχατε πάρει μέρος και στα καλλιστεία, μάλιστα είχατε διακριθεί» υπογράμμισε η Ζωή Κρονάκη για να αποκριθεί, απευθείας, η καλεσμένη της ως εξής. «Πάλι αυτό; Δεν βαριέστε να μιλάτε για τον προηγούμενο αιώνα;».

Στη συνέχεια, η Μαίρη Βιδάλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εντάξει, είχα λάβει μέρος στα καλλιστεία. Κοριτσάκι ήμουν, 20 χρονών. Τελείωνα εκείνη τη χρονιά τη δραματική σχολή και, όταν ξεκίνησα στο θέατρο, μπήκα με οντισιόν στον Σπύρο Ευαγγελάτο και φυσικά δεν ανέφερα καν ότι ήμουν Μις Ελλάς γιατί μπορεί και να με έκοβε».

«Υπάρχουν τώρα δημοσιογράφοι σε εισαγωγικά, δεν σας προσβάλλω, που μου λένε «α, είχατε ασχοληθεί με το μόντελινγκ». Όχι, δεν είχα ασχοληθεί με το μόντελινγκ! Στα καλλιστεία είχα πάει. «Αφού είχατε πάει στα καλλιστεία, είχατε ασχοληθεί με το μόντελινγκ» μου είχε πει και της απάντησα: «Έξω! Δεν θέλω να συνεχίσω τη συνέντευξη μαζί σου». Ναι, το έκανα αυτό» ομολόγησε, επίσης, η Μαίρη Βιδάλη