Μαίρη Συνατσάκη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον «σύντροφό» της

Γιατί δεν της αρέσει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της;

Καλεσμένη στα «Καλημερούδια» ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για τον «σύντροφό» της, τον Σπύρο.Όχι, δεν μίλησε για τον πραγματικό της σύντροφο αλλά για τον κολλητό της, Σπύρο Σαμοΐλη. Η παραουσιάστρια εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει γενικά να μιλάει για τα προσωπικά της δημόσια.

«Τον Σπύρο τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, λόγω της δουλειάς. Είναι από τους ανθρώπους που αγαπάω πάρα πολύ στη ζωή μου. Με βοηθάει πολύ και νομίζω πως αυτό που ξεχώρισα σ’ εκείνον περισσότερο είναι ότι δεν είναι… πολύ με τα καλά του και ταιριάζουμε και γελάμε. Έχουμε πάει ταξίδι μαζί, αλλά είναι πολύ κακός να ταξιδεύεις μαζί του. Είναι κακομαθημένος και κάνει τα δικά του. Εκείνος πιστεύει ότι τσακώνομαι μόνο μαζί του στη ζωή μου και λέει συνέχεια ότι ‘όλα εγώ τα πληρώνω’. Νομίζω θα είναι στη ζωή μου για πάντα. Όλοι τον έχουν γνωρίσει, γονείς, γιαγιάδες, θείες και τον αγαπούν. Είναι αξιαγάπητος. Δεν αντέχω την ασυνέπειά του με την ώρα και καμιά φορά χάνει το όριο του θράσους του. Το θράσος του, βέβαια, τον έχει βοηθήσει στη ζωή του. Δεν του λέω πολύ ότι τον αγαπώ κι έχει παράπονο γι’ αυτό. Ούτε κι αυτός το λέει, αλλά γενικά σε φροντίζει με τον τρόπο του. Ο Σπύρος είναι ο άνθρωπός μου».

Όσον αφορά τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της: «Δεν μιλάω πολύ για την προσωπική μου ζωή γιατί το έκανα, το είδα πως είναι στο κακό, δηλαδή στο χωρισμό, το να συμβεί δημόσια αυτό το πράγμα, είναι ζόρικο. Βγαίνεις εκεί έξω, ακόμα δεν έχεις συνειδητοποιήσει εσύ τα δικά σου και ο καθένας με την πολύ καλή του θέληση θα σου πει ‘μα, γιατί χωρίσατε;’ ή ένας δημοσιογράφος θα έρθει και θα σου κάνει μια ερώτηση που δεν έχεις απαντήσει ούτε η ίδια στον εαυτό σου και θα πρέπει μπροστά από ένα μπάνερ με ένα μικρόφωνο να βρεις μια απάντηση. Όλο αυτό το κάνει αρκετά άβολο. Το κακό είναι το άβολο. Όταν είσαι ερωτευμένος και είσαι καλά, όχι μόνο θες να το πεις παντού, να βγω στα μπαλκόνια, να το πω και να χαρεί όλος ο κόσμος μαζί μου. Αλλά επειδή έχω δει και την άλλη πλευρά που είναι δύσκολο να την διαχειριστείς, κρατάω και την από εκεί για να είμαι καλυμμένη και στα δύο. Και δεν είμαι και μόνη μου. Αυτά τα πράγματα για να τα πεις δημόσια και να κοινοποιηθούν πρέπει να είναι κοινή η συναίνεση».