Μαίρη Συνατσάκη – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι συμβαίνει τελικά και τι λέει το MAD;

Μαίρη Συνατσάκη

"Έχω θυμώσει γιατί όλο αυτό έχει γίνει ερήμην μου".

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Αντωνά ανέφερε στο Happy Day πως η Μαίρη Συνατσάκη είναι αρκετά ενοχλημένη από το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αυτή που θα αναλάβει φέτος την παρουσίαση του Mad Walk. Όπως αναφέρθηκε, είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μένει εκτός από το συγκεκριμένο event και είναι άγνωστο αν θα την δούμε σε κάποιο άλλο ρόλο.

Ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την απάντησή της μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Όλο αυτό έχει βγει από το κεφάλι κάποιου ανθρώπου, είναι ένα φθηνό κουτσομπολιό και δεν ξέρω πώς έχει προκύψει. Έχω θυμώσει γιατί όλο αυτό έχει γίνει ερήμην μου. Φαίνομαι σε όλο το διαδίκτυο ενοχλημένη, καθώς λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι απρεπές αυτό που συμβαίνει!», είπε χαρακτηριστικά.

Απάντησε έδωσε, όμως, και το ίδιο το MAD: «Εμείς απλά θελήσαμε να κάνουμε μια νέα πρόταση για να ανανεώσουμε το Madwalk σε αρκετά σημεία αλλάζοντας συνεργάτες στη μόδα, τη σκηνοθεσία, στις δημόσιες σχέσεις και στην παρουσίαση. Η πρόταση μας στην Μαίρη ήταν να κάνει μέσα στο Madwalk ότι θέλει, να δώσει ένα βραβείο ή ότι άλλο θελήσει! Είμαστε ανοιχτοί σε όλα! Άλλωστε η Μαίρη Συνατσάκη όπως και ο Θέμης Γεωργαντάς είναι άρρητα συνδεδεμένοι με το MAD. Θα μπορούσε να είναι το δικό της show»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…