Μαίρη Συνατσάκη: Η σχέση της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και η απάντηση για τα σχόλια στα social media!

«Η φιλία νομίζω έχει και ερωτικά συναισθήματα...»

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο JOY και μεταξύ άλλων μίλησε με την Δούκισσα Νομικού για τη σχέση της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το κοινό τους τατουάζ.

«Κάθε μέρα που περνά θα ευχαριστήσω δυνατά για τα πράγματα που έχω δεδομένα στη ζωή μου. Πέρυσι τον Οκτώβρη με την Ντορέττα (Παπαδημητρίου) ξεκινήσαμε παρέα αυτό το κομμάτι της ευγνωμοσύνης που δεν το είχαμε τόσο συνειδητό. Συζητήσεις κάναμε και έτσι προέκυψαν και τα τατουάζ. Και οι δυο μας έχουμε τη λέξη ευγνωμοσύνη στα αγγλικά. Εκείνη έχει τη φράση «Attitude of gratitude», να συμπεριφέρεσαι με εγνωμοσύνη και εγώ έχω το «Η εγνωμοσύνη δημιουργεί μαγεία».

Για το πώς σκέφτηκαν να κάνουν ένα κοινό τατουάζ μετά από μόλις ένα χρόνο παρέας…
«Δεν έχω γράψει «Ντορέττα σ΄ αγαπώ για πάντα», ούτε εκείνη έχει γράψει «Μαίρη σε λατρεύω». Το μόνο που έχει συμβεί και κάνει κοινό το τατουάζ είναι η λέξη gratitude που την πιστεύουμε και οι δύο και το γεγονός ότι αν ενωθούν τα τατουάζ μπορούν να δημιουργήσουν μια καρδιά. Αλλά το δικό μου στέκεται μόνο του, το δικό της στέκεται μόνο του. Στέκεται έτσι μόνο του σα σχέδιο.

Αν ήταν διαφορετικού φύλου θα ήταν ιδανικοί σύντροφοι; «Ή ένα φοβερά βαρετό ζευγάρι, γιατί αν είσαι τόσο ίδιος και κοινός με τον άλλον και μπλέκεται ερωτικό συναίσθημα σε αυτό είναι λίγο βαρετό.»

Για το τρολάρισμα της σχέσης τους στα social media.
Η φιλία νομίζω έχει και ερωτικά συναισθήματα, κι ο έρωτας αντίστοιχα φιλικά. Ο έρωτας τι είναι; Δεν είναι να θαυμάζεις πάρα πολύ έναν άνθρωπο, να τον θέλεις δίπλα σου, κοντά σου, και μετά υπάρχουν πιο σεξουαλικά ένστικτα που λείπουν από τη φιλία. Δεν με πειράζει να μας τρολάρουν.