Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν νιώθω ότι με πολεμάνε και δεν ξέρω καν πως με θυμούνται»

Μαίρη Συνατσάκη

"Δεν έχω μιλήσει ιδιωτικά ούτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ούτε με τον Ηλία Ψινάκη, που αποφάσισαν ετεροχρονισμένα και δημόσια να εκφράσουν ένα παράπονό τους" ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε φιλανθρωπικό Bazaar συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απάντησε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση και για τον ντόρο που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα με τον Ηλία Ψινάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Δεν μου λείπει αυτό καθ’ αυτό. Δεν νιώθω να μου λείπει μέσα στην καθημερινότητά μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να υπηρετήσω το σχολιαστικό κομμάτι καλά. Παλιά δεν υπήρχε καμία αίσθηση για να είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας οι άνθρωποι και ότι έπρεπε να υπήρχαν κάποια όρια σε όσα λέμε. Ήταν πιο άγρια. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ο Νίκος Μουτσινάς, ξέρω ότι ετοιμάζει βαλίτσες για ένα ταξίδι.» δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Θεωρώ κάπως δεδομένο πως όλοι θεωρούν ότι ήταν λάθος (σ.σ. ότι ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε σε εμένα στο J2US). Η αντίδραση του Ίαν ήταν εξαιρετική κι αυτό του είπα ότι ενώ δεν έχεις τηλεοπτική εμπειρία, αντέδρασες με τον καλύτερο τρόπο και δεν έδωσες συνέχεια. Μπράβο ήταν πολύ σωστό και κράτησε τις ισορροπίες με αριστοτεχνικό τρόπο.

Αυτό με τη Ζήνα Κουτσελίνη έγινε επάνω στα γενέθλια της κόρης μου, οπότε ούτως ή άλλως η προσοχή μου ήταν αλλού. Δεν έχω μιλήσει ιδιωτικά ούτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ούτε με τον Ηλία Ψινάκη, που αποφάσισαν ετεροχρονισμένα και δημόσια να εκφράσουν ένα παράπονό τους. Είμαι πολύ ανοιχτή να μιλήσω μαζί τους αν θέλουν κάτι. Δεν νιώθω ότι με πολεμάνε και δεν ξέρω καν πως με θυμούνται και λένε μία κουβέντα» πρόσθεσε η Μαίρη Συνατσάκη.