Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση για τις δηλώσεις του συντρόφου της που σχολιάστηκαν

Μαίρη Συνατσάκη

«Τον ξέρω πολύ καλύτερα από όλους σας και...»

Πριν λίγες ημέρες οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Μαίρη Συνατσάκη στην πρεμιέρα του συντρόφου της Σπύρου Χατζηαγγελάκη στην παράσταση «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα». Και οι δυο ρωτήθηκαν σχετικά με τη σχέση τους, ωστόσο οι απαντήσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη προκάλεσαν αίσθηση.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Πώς αντέδρασε στις ερωτήσεις για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη;
[dfp_ads id=236982]

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις του συντρόφου της, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που τώρα μαθαίνει πως να διαχειρίζεται όλη την προβολή.

«Φυσικά και είναι πολύ ντροπαλός. Φυσικά και είναι πολύ αρχή που έχει να αντιμετωπίσει αυτό το κομμάτι της δουλειάς που μέχρι πρότινος όταν τελείωνε μια πρεμιέρα του δεν είχε απ’ έξω κάμερες, γιατί δεν ήταν κανείς εκεί. Μου φαίνεται πολύ λογικό που είπε έστω κι αυτά τα λίγα λόγια που είπε. Δεν του αρέσει πάρα πολύ. Καταρχάς είναι ένας τρόπος να αποφύγεις τα πράγματα που σε ενοχλούν στην αρχή που δεν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος να αποφύγεις τα πράγματα που σε ενοχλούν. Καθόλου δε με ενόχλησε. Τον ξέρω πολύ καλύτερα από όλους σας και καταλαβαίνω πίσω από τις λέξεις οπότε μου φαίνεται πολύ φυσικολογικό.

Έχω υπάρχει πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση για να ξέρω και τι είναι μοντάζ και τι είναι πολύ ωραίο να ειπωθεί την επόμενη μέρα. Και ένας να πει μα πήρε ψηλά τον αμανέ και ένας να πει μα όχι δεν ξέρει ακόμα το παιδί. Έχω κάνει πολλά χρόνια αυτό το σπορ για να βρεθώ απέναντι από μια τηλεόραση και να αισθανθώ κάτι, ή ότι κάποιος με προσέβαλε. Ξέρω ότι θα γινόταν αυτό. Κι εκείνος ξέρεις τώρα καλύτερα ότι για να αποφύγεις κάτι, απαντάς κάτι άλλο κι όχι αυτό», είπε συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.