Μαίρη Μηλιαρέση: «Με ξένισε ότι είδα τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν σαν να βλέπω εμένα σε πολύ όμορφη εκδοχή»

Μαίρη Μηλιαρέση

"Μετά τη Ζέτα δεν θα τολμούσα να το παρουσιάσω. Έχει αλλάξει και το concept, έχει εμπλουτιστεί και ο κόσμος το έχει συνδυάσει με τη Ζέτα πλέον, είναι το Ρουκ Ζουκ της Ζέτας" δήλωσε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και στον Ηλία Σκουλά για το Ρουκ Ζουκ και την Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για πρώην συναδέλφους και συνεργάτες της. Επίσης, μίλησε για το βαν που έχει φτιάξει, για να μεταφέρει πυρόπληκτα ζώα..

«Ήμουν τόσο αγχωμένη και στρεσαρισμένη αν θα τα καταφέρω. Υπήρχε πρόβλημα που φάνηκε μετά από πολλά γυρίσματα. Ούρλιαζα γιατί το πλατό ήταν μεγάλο και είχαμε κόσμο και δεν άκουγα τη φωνή μου. Μετά το ψιλομάζεψα. Το Ρουκ Ζουκ κόπηκε γιατί άλλαξε ο διευθυντής προγράμματος και άλλαξε όλο το πρόγραμμα. Μου φάνηκε πολύ περίεργο, με ξένισε ότι είδα τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν σαν να βλέπω εμένα σε πολύ όμορφη εκδοχή στην αρχή, αλλά μετά το παρακολούθησα, μου αρέσει πολύ η Ζέτα.

Θα ήθελα να το παρουσιάζω από την αρχή. Τώρα δεν θα έλεγε ένας διευθυντής να αλλάξω το πρόγραμμα. Μετά τη Ζέτα δεν θα τολμούσα να το παρουσιάσω. Έχει αλλάξει και το concept, έχει εμπλουτιστεί και ο κόσμος το έχει συνδυάσει με τη Ζέτα πλέον, είναι το Ρουκ Ζουκ της Ζέτας. Δεν θα το τολμούσα γιατί είναι σαν να πηγαίνεις να αντικαταστήσεις κάποιον» είπε η Μαίρη Μηλιαρέση.

«Έχω φάει θάψιμο από συνεργάτες μου, να πέσω για να βγει άλλη μπροστά» συνέχισε.