Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις μου για τη Βάνα Μπάρμπα»

Μαίρη Μηλιαρέση

"Ε μα με συγχωρείς τώρα, είναι δυνατόν να με ρωτάνε τέτοια πράγματα;".

Στην κάμερα του Breakfast@Star και το… ανακριτικό γραφείο της Φωτεινής Ψυχίδου μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώτη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ ρωτήθηκε για σχόλια που έχει κάνει στο παρελθόν σχετικά με την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, για τα οποία δεν διστάζει να δηλώσει αμετανόητη.

«Το 1983 στα καλλιστεία πέταξα την κορδέλα και τα λουλούδια που κρατούσα, γιατί διαφώνησα με το αποτέλεσμα της Σταρ Ελλάς. Οι άλλες δύο κοπέλες γύρισαν και τα πήραν. Εγώ απέδειξα σε όλους ότι δεν χρηματίζομαι και δεν εξαγοράζομαι», ανέφερε για το επίμαχο περιστατικό η Μαίρη Μηλιαρέση.

Δηλώνει μετανιωμένη για τα σχόλια που είχε κάνει on camera, όταν είχε ρωτηθεί πριν χρόνια για την υποψηφιότητα της Βάνας Μπάρμπα ως δημάρχου στη Γλυφάδα;

«Δεν μπορώ, κάθε φορά που το βλέπω αυτό το απόσπασμα γελάω. Ε μα με συγχωρείς τώρα, είναι δυνατόν να με ρωτάνε τέτοια πράγματα;», τόνισε η Μαίρη Μηλιαρέση σε σχετική ερώτηση.

«Θα είχε γίνει χαμός εάν κάποιος μου έλεγε σήμερα ότι είμαι διακοσμητική και χαζή», ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο η Μαίρη Μηλιαρέση, σχετικά με τα σχόλια που είχε ακούσει στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1985.