Μαίρη Μηλιαρέση: Η αντίδραση της για τη Ζετα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

Μαίρη Μηλιαρέση
Η Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε στην παρέα του La biri biri και απάντησε για το τηλεπαιχνίδι που την ανέδειξε.

Η Μαίρη Μηλιαρέση δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και γιατί όχι με το πρότζεκτ που την ανέδειξε, το Ρουκ Ζουκ. Το πρόσωπο που συζητιέται για την παρουσίαση του παιχνιδιού στον ΑΝΤ1 αυτό το διάστημα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι συζητήσεις για το παιχνίδι και στον Alpha, αλλά το κανάλι αποφάσισε τελικά να βάλει στο πρόγραμμα του το «Ξαναδέστε τους».

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη επιβεβαίωσε πως ο ΑΝΤ1 έχει μιλήσει με την παρουσιάστρια την οποία θέλει να αξιοποιήσει στον πρόγραμμα του. Αναφορικά με αυτό η Μαίρη Μηλιαρέση δήλωσε στο La biri biri:

«Υπάρχει περίπτωση Ρουκ Ζουκ χωρίς Μηλιαρέση; Δεν παίζει. Θα είμαι κάθε μέρα μέσα και θα παίζω με άλλη παρέα. Πρέπει να πούμε ότι την Ζέτα με το που την βλέπεις σου ανοίγει η καρδιά σου. Είναι τόσο όμορφο πλάσμα και είναι πολύ ταλαντούχα, ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα το έχει κάνει πολύ καλά. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, εγώ είμαι και σε μια θέση δύσκολη. Εγώ δεν μπορώ να έχω και άποψη.

Εγώ δεν ήρθα στην εκπομπή σας για να πω «Αααα θέλω να κάνω το Ρουκ Ζουκ» και άμα γίνει πραγματικά θα το δω και θα γουστάρω και να παίξω. Θα στεναχωρηθώ αν δεν πάει καλά, αλλά από την άλλη θα χαρώ εγώ προσωπικά, ότι εγώ έκανα μια μεγάλη επιτυχία και δεν μπορεί κανείς να τον αντιγράψει». Το παιχνίδι θέλει κάποιον άνθρωπο να έχει πολύ ψυχή και να παίζει με τα παιδιά».