Μαίρη Χρονοπούλου: Σάστισαν με το βίντεο του γάμου της από το 1975 – Έμοιαζε χαμένη

Μαίρη Χρονοπούλου

"Τρεις τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο, ήξερα ότι ο γάμος δεν θα διατηρηθεί. Δυο μέρες μετά τον γάμο ετοίμασα τις βαλίτσες μου, τα μάζεψα και πήγα Θεσσαλονίκη", εξομολογείται η Μαίρη Χρονοπούλου.

Τον Αύγουστο του 1975 η Μαίρη Χρονοπούλου παντρεύτηκε τον τότε δήμαρχο Σπάτων και μετέπειτα βουλευτή, Δημήτρη Μπότσαρη. Καλεσμένη στην εκπομπή Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση, η σπουδαία ηθοποιός θυμάται από εκείνη την περίοδο…

«Τρεις τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο, ήξερα ότι ο γάμος δεν θα διατηρηθεί. Δυο μέρες μετά τον γάμο ετοίμασα τις βαλίτσες μου, τα μάζεψα και πήγα Θεσσαλονίκη», εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου και συνεχίζει: «Πήγα στην εκκλησία με μια Ρολς Ρόις 5 ετών, η οποία διαλύθηκε. Οδηγούσε ο Κώστας Καρράς. Είχαν πέσει πάνω γύρω στους 8.000 ανθρώπους. Δεν μπορούσαν οι αστυνομικοί να κρατήσουν τον κόσμο».

«Ο Θανάσης Βέγγος ούρλιαζε στον γάμο μου: ‘Μαίρη! Κάποτε είχες πει ότι θα παντρευόσουν έναν άντρα σαν εμένα, αυτός που παίρνεις δεν μου μοιάζει». Τον αγαπούσα πολύ τον Θανάση Βέγγο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήμουν σαν χαμένη», τόνισε η Μαίρη Χρονοπούλου, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση και στους συντελεστές της εκπομπής Πρωινό.