Μαίρη Χρονοπούλου – Ο Στέφανος Κορκολής λύγισε στα λόγια του: «Έφυγε η Μαιρούλα μου»

Μαίρη Χρονοπούλου, Στέφανος Κορκολής

"Δεν ξέρω τι να πω, είμαι λυπημένος πολύ" ομολόγησε ο Στέφανος Κορκολής.

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πως η Μαίρη Χρονοπούλου  έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Στέφανος Κορκολής θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς για την αείμνηστη ηθοποιό, έτσι όπως ο ίδιος την γνώρισε, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κορκολής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ στεναχωρημένος που έφυγε η Μαιρούλα μου. Η Μαιρούλα όλων… Τι να πω, τι να πω… Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να πεις πολλά πράγματα. Είχαμε μια δική μας σχέση και δεν θέλαμε να δώσουμε προβολή, δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε. Εμένα με χαροποιούσε πάντα, ακόμα και όταν ήταν πολύ δύσκολα και δεν μπορούσε να μετακινηθεί , δεν άφηνε συναυλία μου και ερχόταν πάντα να με τιμήσει με την παρουσία της. Κι εγώ πάντα της αφιέρωνα τα αγαπημένα της τραγούδια που είχα γράψει».

«Είχαμε μια σχέση πολλών ετών, από τα τέλη του ’80 είχε ξεκινήσει αυτή η όμορφη σχέση με την Μαίρη και την κρατάγαμε ακριβώς γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να την διατυμπανίσουμε . Μιλάγαμε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, κάθε Κυριακή συγκεκριμένα ήταν το τηλεφώνημα μας που θα λέγαμε τα διάφορα μας. Μια προσωπικότητα απίστευτη με τόσες γνώσεις στην κλασική μουσική, με απίστευτη φινέτσα… Τι να πω για την Μαίρη; Μια αρχόντισσα».

«Ήταν μια γυναίκα που της άρεσε η ζωή και της άρεσε να κάνει πράγματα. Δηλαδή δεν «αποκοιμήθηκε» ποτέ. Ήταν δραστήρια και το καταλάβαινες από τον τρόπο που μιλούσες μαζί της. Ένας άνθρωπος πάρα πολύ ζωντανός και ο τρόπος που έφυγε… στενάχωρος. Δεν ξέρω τι να πω, είμαι λυπημένος πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης για την Μαίρη Χρονοπούλου στο μαγκαζίνο του MEGA.