Μαίρη Χρονοπούλου: Η Κόρα Καρβούνη αποκαλύπτει το παρασκήνιο της τελευταίας της σειράς

Μαίρη Χρονοπούλου, Κόρα Καρβούνη

"Μέσα Μαρτίου, μέσα στο κρύο καθόταν τυλιγμένη με μια κουβέρτα" αποκαλύπτει η Κόρα Καρβούνη για την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου

Στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση για την Μαίρη Χρονοπούλου, το σίριαλ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, έμελλε η Κόρα Καρβούνη να την γνωρίσει τόσο προσωπικά όσο και καλλιτεχνικά. Έτσι, μιλώντας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όσα έζησε στα γυρίσματα μαζί της.

Ειδικότερα, η Κόρα Καρβούνη δήλωσε πως «είχα την τύχη να την γνωρίσω ουσιαστικά λόγω του τεράστιου επαγγελματισμού της. Διότι ναι μεν είχαμε γύρισμα στον ίδιο χώρο, όχι όμως τις ίδιες ημέρες. Παρόλα αυτά ήρθε η ίδια στο δικό μου γύρισμα γιατί ήθελε να δει όλη τη διαδικασία, να γνωρίσει το συνεργείο να εγκλιματιστεί και έτσι παρέμεινε σε νυχτερινό μεταμεσονύκτιο γύρισμα μέχρι το πρωί».

«Μέσα Μαρτίου, μέσα στο κρύο, τυλιγμένη με μια κουβέρτα για να γίνει μέρος της διαδικασίας. Δεν έχω ξαναγνωρίσει τέτοιον επαγγελματία και τέτοια γυναίκα με τεράστια θέληση και για τη δουλειά αλλά και για τη ζωή».

«Έγραψε ο Σωτήρης Τσαφούλιας αυτόν τον συγκλονιστικό ρόλο τον οποίο και ερμήνευσε συγκλονιστικά η Μαίρη. Ήταν συγκλονιστική η ερμηνεία της και χαίρομαι που το «Έτερος Εγώ» στάθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία να την ξαναδούμε αυτή την σπουδαία ηθοποιό και εγώ είχα την τύχη να είμαι μέρος όλου αυτού. Γιατί πραγματικά γνώρισα τον θρύλο. Δεν υπάρχουν τέτοιοι ηθοποιοί πλέον».

«Υπήρχε ένα δέος απέναντι της και μια συστολή, όταν την πλησιάζαμε, γιατί δεν θέλαμε να την κουράζουμε. Έτσι υπήρχε μεγάλη διακριτικότητα όταν ήμασταν κοντά της, δεν την πιέζαμε γιατί είχε πια μεγαλώσει. Παρόλα αυτά η υγεία της είχε ανακάμψει και ήταν πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό είναι πολύ τραγικό αυτό που συνέβη. Ήταν ένα δυστύχημα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κόρα Καρβούνη για την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.