Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Λύγισε» στον αέρα του ΟΡΕΝ για τον γιο της – «Από τότε του ζητάω δημόσια συγνώμη σε κάθε μου συνέντευξη»

Μαίρη Αυγερινοπούλου

"Το έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε που δεν ήμουν δίπλα στο παιδί μου όλες τις ώρες που έπρεπε".

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το πρωινό της Πέμπτης (21/3) η Μαίρη Αυγερινοπούλου μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ. Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή το τελευταίο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη σχετικά με τη μοναξιά της μητρότητας και τη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ, αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία και τη δυσκολία που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της.

«Το θέμα αυτό που έθιξε η Μαίρη είναι μία τεράστια αλήθεια. Η μοναξιά που νιώθει μία μάνα με ένα παιδί, περνάς σε μία άλλη φάση, ωριμάζεις. Δεν αναιρεί καθόλου τον πατέρα, είναι ο άνθρωπός της, εκείνος που πορεύονται μαζί αλλά η σχέση μάνας και παιδιού είναι πολύ προσωπική ιστορία», σχολίασε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου επί του θέματος.

«Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι άνθρωποι της showbiz εκμεταλλεύονται το θέμα της μητρότητας. Είναι αντιδημοφιλές αυτό που λέω, το ξέρω αλλά είναι η άποψή μου», παρατήρησε από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκαλώντας αντιδράσεις στο πάνελ.

«Δεν της ζήτησε κανείς να βγει και να τα πει, εμείς το βγάλαμε το θέμα. Αυτά που είπε τώρα δεν ξέρεις πόσες κοπέλες στην ηλικία της έχουν καθίσει απέναντι και κλαίνε, γιατί είναι πολύ μεγάλη η μετάβαση του κάνω παιδί και είμαι υπεύθυνη για αυτό. Μίλησε για τη μοναξιά μέσα στη μητρότητα, που είναι πολύ μεγάλο θέμα», υπογράμμισε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στη συνέχεια παίροντας τον λόγο.

«Θέλετε να σας πω κάτι προσωπικό που με πονάει πάρα πολύ; Εγώ το παιδί μου όταν το γέννησα, μετά από 40 μέρες πήγα στο Star και πήρα θέση συμπαρουσιάστριας σε πρωινή εκπομπή και πήγα γιατί είχα τον φόβο ότι ξαφνικά βγαίνω από τον επαγγελματικό χώρο. Το έχω μετανιώσει – αν και πέρασα εξαιρετικά εκεί και το λέω δημόσια – όσο δεν φαντάζεστε που δεν ήμουν δίπλα στο παιδί μου όλες τις ώρες που έπρεπε», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Από τότε ζητάω δημόσια συγγνώμη στον γιο μου μέσα από κάθε μου συνέντευξη», κατέληξε η Μαίρη Αυγερινοπούλου εμφανώς φορτισμένη.