Μαίρη Αυγερινοπούλου κατά Παλαιτσάκη για Σκορδά: «Το κάνει χειρότερο, τόσο πολλή κακία»

Μαίρη Αυγερινοπούλου

«Εάν η Φαίη δεν άξιζε, η πόρτα αυτή θα έκλεινε στα μούτρα», λέει η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Για τις νέες σκληρές δηλώσεις που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά συζητούσαν σήμερα στο «Πρωινό Σου Σου». Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, μάλιστα, έκανε τη δική της τοποθέτηση.

Νανά Παλαιτσάκη: «Η Φαίη Σκορδά στο Alter θεωρείτο, για τα μεγάλα κανάλια, τριτοκλασάτη παρουσιάστρια»

«Έλα ντε, μεγάλη ερώτηση το γιατί επανέρχεται ξανά η Νανά Παλαιτσάκη στη Φαίη Σκορδά. Το κάνει χειρότερο. Τόσο πολλή κακία παιδιά… Μετά από τόσα χρόνια η Φαίη, ακόμα κι αν την έβαλε ο Γιώργος, ακόμα κι αν την τοποθέτησε ο θεός ο ίδιος σε μια συγκεκριμένη θέση, την πήρε από το Alter και την έκανε πρωταγωνίστρια στο Mega, της άνοιξαν την πόρτα διάπλατα…

Εάν η Φαίη δεν άξιζε, η πόρτα αυτή θα έκλεινε στα μούτρα. Τέλος! Από εκεί και πέρα, είναι κακό να γυρίζουμε στο τι συνέβη στην κοπέλα πριν από 20 χρόνια. Δουλεύει σαν το σκυλί, είναι η πόρτας ανοικτή, τη θέλουν όλοι, τη διεκδικούν τα κανάλια, άρα το έχει κερδίσει μόνη της. Άντε τώρα!», είπε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου είπε επίσης: «Η Φαίη Σκορδά έχει γράψει μια ιστορία. Δεν μπορεί να παραμείνει μια πόρτα ανοικτή και να είναι ένας άνθρωπος τόσα χρόνια on camera, αν δεν σε θέλει ο κόσμος».