Μαίρη Αργυριάδου: «Τα παράτησα όλα για να ζήσω με έναν πρώην σύντροφο μου στην Ταϊλάνδη»

Μαίρη Αργυριάδου

"Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος ήταν τρελός και είχε μέσα δόσεις τοξίνης" παραδέχεται, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Αργυριάδου.

Η Μαίρη Αργυριάδου βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον έρωτα που έζησε με πρώην σύντροφο της για τον οποίο και έφτασε μέχρι την Ταϊλάνδη.

Ειδικότερα, η Μαίρη Αργυριάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω φτάσει κοντά στον γάμο και άλλαξα ήπειρο! Μου έγινε πρόταση γάμου και δεν ήταν η πρώτη φορά, οι σύντροφοι με τους οποίους ήμουν μαζί ήταν σοβαρές σχέσεις. Δεν πήγε αυτή η σχέση. Δεν ήταν η πρόταση με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο αλλά ήταν «φεύγουμε, θα παντρευτούμε». Γυρίζουμε πίσω σίγουρα επτά χρόνια στην Ταϊλάνδη! Ήμουν στην Αθήνα, όταν ξεκινούσα εδώ επαγγελματικά, εκείνος ήταν Θεσσαλονικιός που θα δούλευε κάπου στο εξωτερικό και μου λέει «πάμε Ταϊλάνδη;». Απάντησα θετικά, τα παράτησα όλα και πήγα για να ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα».

«Άσε πως ένιωσα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να αφήσω πίσω ένα μεγάλο μου όνειρο γιατί είχα κατέβει μόλις στην Αθήνα και ξεκινούσα στον χώρο. Φυσικά και τον αγάπησα. Τότε που γύρισα το μετάνιωσα αλλά σήμερα, αν σου πω, δεν το μετανιώνω. Ζήσαμε στην Ταϊλάνδη μερικούς μήνες».

«Μέσα μου αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ. Διότι δεν ήθελα ούτε να κάνω ότι έκανα και να παρατήσω μια συγκεκριμένη δουλειά που την ήθελα πολύ αλλά δεν ήθελα όμως και να τον αφήσω. Φεύγω από το ραδιόφωνο αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Δεν πήγε όμως καλά και μια νύχτα τελείωσε, ούτε και δω πήγαινε καλά» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. «Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος ήταν τρελός και είχε μέσα δόσεις τοξίνης».

Στη συνέχεια, δε, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην δύσκολη αποχώρηση πίκρανε ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μέχρι σήμερα το κουβαλάει βαρέως. Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναοόυτογλου πήρε τηλέφωνο τον παρουσιαστή για να γελάσει εκείνος και να σχολιάσει πως «δεν έχω ιδέα από τέτοιους έρωτες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ βαρύ αλλά τώρα το σκέφτομαι γραφικά. Το φοβερό ήταν ότι δεν είχα ιδέα! Φτάνω στο ραδιόφωνο και μου έδειξαν μια φωτογραφία της Μαίρης στην Ταϊλάνδη».