Μαίρη Αργυριάδου κατά Πάνου Βλάχου: «Εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας»

Μαίρη Αργυριάδου

"Με πολλή στενοχώρια μιλώ γιατί δεν θέλω να κρίνω την υπόστασή του ως ηθοποιό, αλλά πραγματικά τι λόγια είναι αυτά;" είπε εκνευρισμένη η Μαίρη Αργυριάδου.

Με αφορμή την αντίδραση που είχε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές» που θα προβληθεί μέσα από συνδρομητική πλατφόρμα, το Breakfast@star σχολίασε τα όσα έγιναν με την Μαίρη Αργυριάδου να απευθύνεται στον γνωστό ηθοποιό και να του λέει ότι ο ίδιος λερώνει την καριέρα του με τον τρόπο που μίλησε.

«Έψαξα τις δηλώσεις του για δημοσιογράφους και διαπίστωσα ότι γενικότερα έχει ένα θέμα με τους δημοσιογράφους. Στο παρελθόν είχε ζητήσει περίπου συγγνώμη γιατί είπε ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιτελείται έγκλημα από τους δημοσιογράφους. Τώρα βλέπω περί λέρας και ότι προσκληθήκαμε για να λερώσουμε μία ωραία στιγμή.

Νομίζω ότι εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας, μιλώντας έτσι. 17 Κλωστές, μία υπέροχη σειρά με αξιόλογους ανθρώπους και νομίζω ότι λερώνετε όλη αυτή τη σειρά χρησιμοποιώντας αυτό το ρήμα. Με πολλή στενοχώρια μιλώ γιατί δεν θέλω να κρίνω την υπόστασή του ως ηθοποιό, αλλά πραγματικά τι λόγια είναι αυτά;» σημείωσε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Πες ότι κάποιος έχει σχολιάσει είτε την προσωπική του ζωή είτε οτιδήποτε. Γίνεται πάλι τσουβάλιασμα, δεν μπορείς να τα ισοπεδώνεις όλα και προκαταβολικά να λες τόσο άσχημα λόγια. Εν τω μεταξύ ο κ. Τσαφούλιας είναι άνθρωπος που έχουμε φιλοξενήσει στην εκπομπή και έχουμε μιλήσει για παλιότερη ταινία του» είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Πώς μπορεί να νιώθει για κάτι που ο ίδιος λέρωσε και αντί να μιλάμε για κάτι τέτοιο, μιλάμε για το λέρωμα που ο ίδιος δημιούργησε και δεν ξέρω πως καθαρίζει αυτό το λέρωμα» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.