Μαίρη Αργυριάδου για το τηλεφώνημα Καινούργιου – Λιάγκα: «Το πρόβλημα είναι ότι τον πήρε Face…Time»

Μαίρη Αργυριάδου

"Να ξέρεις, αν έπαιρνες μέσω Instagram, Viber, WhatsApp ή μέσω άλλων εφαρμογών, ίσως και να είχες ελπίδα".

Την προσπάθεια της Κατερίνας Καινούργιου να επικοινωνήσει στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασαν το πρωινό της Τρίτης (12/3) η Μαίρη Αργυριάδου και η παρέα του Breakfast@Star. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά την εκκένωση των στούντιο Kapa λόγω προειδοποιητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας, θέλησε να καλέσει τον συνάδελφό της, προκειμένου να βγει ζωντανά στο Super Κατερίνα.

«Έχω μπει στο live του Γιώργου Λιάγκα, υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 και οφείλουν να βγάλουν έξω τους εργαζομένους για να ελέγξουν, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Του γράφουν από κάτω «βγες στην Καινούργιου να τα πεις» και του γράφω κι εγώ: έλα, βγες σε εμάς. Κολλάει όμως λίγο. Κάτσε να τον πάρω FaceTime. Του έγραψα 100 φορές από κάτω και δεν απαντάει… ή κάνει ότι δεν τα βλέπει», τόνισε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου. 

«Και όμως η Κατερίνα Καινούργιου έφαγε… πόρτα από τον Γιώργο Λιάγκα, όταν αποπειράθηκε χθες να κάνει μία κλήση μέσω FaceTime», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Το πρόβλημα είναι ότι κάλεσες τον Γιώργο Λιάγκα Face…Time», σχολίασε αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η Μαίρη Αργυριάδου, προκαλώντας γέλιο στο πάνελ του Breakfast@Star.

«Να ξέρεις, αν έπαιρνες μέσω Instagram, Viber, WhatsApp ή μέσω άλλων εφαρμογών, ίσως και να είχες ελπίδα, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα», κατέληξε στο χιουμοριστικό της σχόλιο η Μαίρη Αργυριάδου.