Μαίρη Αργυριάδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό δεν το λες για κανέναν άνθρωπο, εμένα μου χτυπάει άσχημα»

Breakfast

"Το να λες ότι ο άλλος δεν έχει αξία... είναι τύπου σαν να λες ότι δεν αξίζει να είναι εκεί, απολύστε τον, δεν αξίζει να είναι δίπλα στη Φαίη".

Την επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου προς τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σχολίασαν η Μαίρη Αργυριάδου και η παρέα στο Breakfast@Star της Παρασκευής (2/2). Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, με αφορμή το περιστατικό με την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά.

«Εγώ στεναχωριέμαι που γίνονται αυτά τα beef στον αέρα των εκπομπών. Μπορεί να μην συμπαθείς κάποιον, να μην τα πηγαίνεις καλά μαζί του, να μην έχετε χημεία… αλλά το να βγαίνεις και να λες βαριές κουβέντες και βαρύγδουπους επιθετικούς προσδιορισμούς είναι λίγο κάπως», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Το να λες ότι ο άλλος δεν έχει αξία… είναι τύπου σαν να λες ότι δεν αξίζει να είναι εκεί, απολύστε τον, δεν αξίζει να είναι δίπλα στη Φαίη. Αυτό δεν το λες για κανέναν άνθρωπο, είτε τον συμπαθείς είτε όχι. Εμένα μου χτυπάει άσχημα, ρε παιδί μου», τόνισε η δημοσιογράφος του Star για το επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από το σκηνικό με την Κατερίνα και την Φαίη, που είχε βγει ο Λάμπρος και υπερασπίστηκε τη Φαίη με απαίσιο τρόπο, είχε γράψει άσχημες κουβέντες στα social media του. Δεν θέλω να επαναλάβω καν τις κουβέντες, γιατί δεν ήταν καθόλου σωστό», συμπλήρωσε η Μαίρη Αργυριάδου στη συνέχεια της κουβέντας.

«Στη συγκεκριμένη στιγμή όμως ο Λάμπρος δεν αναφερόταν στην Κατερίνα Καινούργιου. Είπε «ρίξτε τους τόνους» γύρω από την εκπομπή χωρίς να αναφέρει ονόματα. Οπότε στη συγκεκριμένη στιγμή η Κατερίνα – αν και είχε δίκιο τότε που ενοχλήθηκε – δεν είχε δίκιο να κάνει αυτή την επίθεση», παρατήρησε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη, με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει πως πλέον τίποτα δεν την σοκάρει.