Μαίρη Αργυριάδου για Δημήτρη Παπανώτα: «Τόσο ειρωνικός, τόσο άκομψος σε ανθρώπους, δεν μου αρέσει καθόλου»

Μαίρη Αργυριάδου

«Θα ήθελα να μας πει ο Παπανώτας ποιες είναι οι προδιαγραφές που χρειάζονται για να ξέρει κάποιον στην τηλεόραση. Από κάποιο σημείο και μετά γίνεται προσβολή».

Τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασαν το πρωινό της Δευτέρας (26/2) η Μαίρη Αργυριάδου και η παρέα του Breakfast@Star. Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τα πρόσφατα σχόλια των Δημήτρη Μακαλιά και Γρηγόρη Γκουντάρα προς το πρόσωπό του, απαντώντας μεταξύ άλλων πως… δεν τους γνωρίζει.

«Τι έχει πάθει ο Δημήτρης Παπανώτας, μπορείτε να μου πείτε λίγο; Εγώ θεωρώ πως κάποιος ή έχει χιούμορ ή δεν έχει. Όταν είσαι 37 χρόνια σε αυτόν τον χώρο και λες ότι δεν γνωρίζεις τον έναν και τον άλλο, εμένα μου προκαλεί μία μεγάλη απορία», σχολίασε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι πιο έμπειρος από άλλους λόγω των χιλιομέτρων που έχει διανύσει, θα πρέπει να έρχεται η σοφία των ετών», τόνισε η δημοσιογράφος του Star.

«Δεν συντονίζεται το χιούμορ τους. Θα έπρεπε με αυτή την εμπειρία που έχει να τους αγκαλιάζει. Ενώ οι άλλοι δεν δείχνουν ότι ενοχλούνται, αυτός το σοβαρεύει πάλι, δεν το μαλακώνει λίγο», ανέφερε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Μα φυσικά. Και όχι να γίνεται ειρωνικός, τόσο αιχμηρός, τόσο άκομψος σε ανθρώπους. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου», υπογράμμισε αμέσως μετά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Θα ήθελα να μας πει ο Παπανώτας ποιες είναι οι προδιαγραφές που χρειάζονται για να ξέρει κάποιον στην τηλεόραση. Από κάποιο σημείο και μετά γίνεται προσβολή», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου, με τη Μαίρη Αργυριάδου να σημειώνει: «Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο συγκεκριμένος με τόσα χρόνια καριέρας, αν θα του πει κανείς ότι είναι σε πάνελ ή ότι ανήκει σε μία παρέα».