Μαινόμενη κατά πάντων η Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «Θέλω να φύγω Big Brother»

Big Brother

Νέα έκρηξη... μεγατόνων στο Big Brother!

Τι κι αν στο Big Brother, της Δευτέρας, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήρθε σε σκληρή κόντρα τόσο με τη Σοφία Δανέζη όσο και με τον Ζάκ, ένα επεισόδιο αργότερα η έκρηξη της διαγωνιζόμενης ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Ειδικότερα, σαν συνέχεια του επεισοδίου της Δευτέρας, η Κρητικιά διαγωνιζόμενη του Big Brother ξέσπασε κατά πάντων καθώς είναι τόσο απογοητευμένη και δυσαρεστημένη, όπως πρόδωσε η ίδια, με όλους τους συγκατοίκους της.

Έτσι, όχι μόνο έσπρωξε με φωνές την Ραμόνα αλλά μάζεψε την τσάντα της και έφυγε τρέχοντας προς την πόρτα της εξόδου του ριάλιτι του ΣΚΑΪ! «Ρε άι στο διάολο όλοι σας! Όλοι σας! Στο διάολο να πάτε! Θα με τρελάνετε εμένα ρε! Έτσι μόνο θα το κάνετε ρε; Τα καταφέρατε ρε» σημείωσε μαινόμενη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Τέλος! Τέλος! Έχω νεύρα! Άι στο διάολο όλοι σας, με πρήξατε! Δεν σας αντέχω ρε! Κανέναν σας! Όλοι είστε άχρηστοι» συμπλήρωσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τέλος, ενώ χτυπούσε με μανία την πόρτα του Big Brother, η Άννα Μαρία φώναζε πως «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

Λεπτά αργότερα, ωστόσο, έπειτα και από σύσταση του Μεγάλου Αδελφού να φτιάξει ένα χαμομήλι και να ξεκουραστεί για τη νύχτα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατευθύνθηκε στην αγαπημένη της γωνιά στον κήπο δίχως να μιλήσει σε κανέναν συμπαίκτη της.