Μαίη Εμμανουηλίδου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μαθεύτηκε, δεν είναι κρυφό, είναι παιχνίδι εντυπώσεων»

Μαίη Εμμανουηλίδου

"Όσα αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να τα κάνει πρώτα η ίδια", δηλώνει η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Μαίη Εμμανουηλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με αφορμή τα αιχμηρά σχόλια που αντάλλαξαν μέσω Twitter πριν από μερικές ημέρες.

«Μαθεύτηκε, δεν είναι κρυφό (ότι μου έστειλε εξώδικο). Το δικό μου σχόλιο, βέβαια, ήταν δεύτερο, απάντησα σε κάποιους χαρακτηρισμούς από τη συγκεκριμένη. Όσα αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να τα κάνει πρώτα η ίδια», δηλώνει η Μαίη Εμμανουηλίδου.

«Τελευταία είχαν χαθεί οι προσωπικές σχέσεις και μας έχουν ρουφήξει τα social media. Πλέον ακούμε ότι βάζουμε δικηγόρους, στέλνουμε εξώδικα και δεν το λύνουμε μεταξύ μας. Πιστεύω πως είναι παιχνίδι εντυπώσεων. Εγώ δεν θέλω να γράφεται το όνομά μου, να βάλω ένα τέλος και να μην το συζητήσουμε περαιτέρω», αναφέρει στη συνέχεια.

«Είναι άσχημο και δεν μου αρέσει. Έρχεται η απάντηση στην απάντηση, δεν μπορείς να μην συμμετάσχεις σε αυτό», τονίζει η Μαίη Εμμανουηλίδου.

«Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να ξεχαστώ ότι αν πω κάτι θα παίξει από τους δημοσιογράφους. Έχει δύναμη το Survivor, με τα θετικά και τα αρνητικά του, και πρέπει να το διαχειριστείς αυτό», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Μαίη Εμμανουηλίδου.

«Δεν ξέρω αν θα απαντήσω ξανά. Είναι ανάλογα την κατάσταση. Σίγουρα θα συνεχιστεί όλο αυτό», αναφέρει κλείνοντας η γνωστή αθλήτρια.