Μαίη Εμμανουηλίδου για Καρολίνα – Μάριο: «Η πραγματική ποινή θα έρθει στην έξω ζωή»

Μαίη Εμμανουηλίδου

"Θα γυρίσουν και θα δουν πράγματα που έχουν σχολιαστεί για αυτούς πολύ σκληρά και αυτό θα είναι το τίμημα" δηλώνει η Μαίη Εμμανουηλίδου για τα επίμαχα πλάνα στο Survivor All Star.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης, μετά τα επίμαχα πλάνα με πρωταγωνιστές την Καρολίνα Ζακλύν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Δε νομίζω να ξέρουν ακριβώς οι παίκτες τι χαμός γίνεται έξω. Αυτό το σκηνικό που έγινε με την Καρολίνα και τον Μάριο δεν ξέρω αν γνωρίζουν ακριβώς τα παιδιά τι είδαμε εμείς έξω. Πάντως, την παραγωγή σίγουρα δεν τη συμφέρει επί της ουσίας να σταματήσει όλο αυτό» αναφέρει η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Με αφορμή τα σχόλια στο Twitter και την απουσία ποινής στο φημολογούμενο ζευγάρι, η Μαίη Εμμανουηλίδου τονίζει: «Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην έφαγαν ποινή αλλά η πραγματική ποινή έρχεται στην έξω ζωή. Θα γυρίσουν και θα δουν πράγματα που έχουν σχολιαστεί για αυτούς πολύ σκληρά και αυτό θα είναι το τίμημα».

«Πιστεύεις ότι αυτοί φέτος δεν έχουν κινητά, όπως είχαν πολλοί από εσάς πέρσι; Κάποιοι από εσάς πέρσι είχαν κινητό 24/7 άρα έβλεπαν τι γινόταν» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, φέρνοντας την καλεσμένη σε αμηχανία.

«Δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor All Star αλλά αν χτυπήσει το τηλέφωνο θα το σκεφτώ. Έχω κάνει τα επιχειρηματικά μου σχέδια αλλά, αν χτυπήσει, βλέποντας και κάνοντας. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, βλέπουμε μία ανθρωποφαγία και είμαστε κι ακόμα στην αρχή. Είναι πολύ στρατηγικό, δεν ξέρω αν θα σου αφήσει κάτι θετικό όλο αυτό» παραδέχεται σε άλλο σημείο η Μαίη Εμμανουηλίδου.