Μάγκυ Ταμπακάκη: «Μετά το MasterChef μου έγραφαν στα social: καλύτερα να ήσουν στείρα»

Μάγκυ Ταμπακάκη

"Εκείνη την εποχή ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω, υπήρχε φόβος, όμως γρήγορα πάτησα στα πόδια μου", εξομολογείται η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής.

Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε η Μάγκυ Ταμπακάκη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια που έλαβε στα social media αμέσως μετά την αποχώρησή της από το reality μαγειρικής, ενώ μιλά και για τη συμμετοχή της στη νέα εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ.

«Η εκπομπή δεν θα λέγεται πια DOT. Αν δεν κάνω λάθος, θα λέγεται «Break». Θα είναι ένα άλλο concept πλέον, θα είναι μία φορά την εβδομάδα, λίγο πιο μετά το μεσημέρι. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε», δηλώνει η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Φυσικά και θα άφηνα τον γιο μου να πάει στο MasterChef. Το σημαντικό είναι να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να μην καταστραφείς συναισθηματικά μετά από τον πόλεμο που έχεις διαδικτυακά», απαντά η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής σε σχετική ερώτηση.

«Αναλογιζόμενη τώρα τι είχα περάσει το ’18 από bullying, μηνύματα, κακές συμπεριφορές λέω: ευτυχώς που είμαι δυνατή ως άνθρωπος και τα αντιμετώπισα χωρίς να μου αφήσουν κουσούρια», επισημαίνει η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Συγκεκριμένα μου είχε γράψει μία γυναίκα ότι καλύτερα να ήμουν στείρα, να μην είχα κάνει ποτέ παιδί, παρά να μπω στο παιχνίδι και να το αφήσω στον πατέρα του. Εκείνη την εποχή ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω, υπήρχε φόβος, όμως γρήγορα πάτησα στα πόδια μου. Είναι δύσκολο το cyber bullying», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Μάγκυ Ταμπακάκη.