Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Έχετε δει τη μητέρα και την αδελφή της;

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Η συγκίνηση της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για τον μπαμπά της.

Η Μάγκυ Χρααλαμπίδου σύστησε στον Μιχάλη Πλεμμένο και στους τηλεθεατές του Happy Day τη μητέρα της Σαπφώ και την αδελφή της Έβελυν. «Δεν μοιάζουμε καθόλου, αλλά ο μπαμπάς είναι ο ίδιος», λέει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που κάνει πάντα πλάκα με αυτό στη μαμά της. «Η Μάγκυ ήταν άτακτη, ζωηρή, κουραστικό παιδί» αποκαλύπτει η  μητέρα της που όμως είναι ένας άνθρωπος με μοντέρνες απόψεις. Όπως αποκαλύπτει η Μάγκυ οι φωτογραφίες στο Playboy ήταν κάτι που η μητέρα της ενέκρινε, ενώ συχνά η μητέρα και οι αδελφή της – που πολλές φορές είναι και ο φωτογράφος – δίνουν συμβουλές για τις σέξι φωτογραφίες της στο instagram.

Ανάμεσα σε άλλα η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εξομολογήθηκε πως ήταν πιο κοντά με τον πατέρα της μέχρι που έφυγε από τη ζωή: «Ο μπαμπάς ήταν η αδυναμία μου. Η μαμά αναγκαστικά γινόταν ο κακός γονέας για να με τιθασεύσει. Μετά την εφηβεία, μετά τα 14 όταν έχασα τον μπαμπά ενωθήκαμε πάρα πολύ με τη μαμά.»

«Ήταν καλό παιδί. Θυμάμαι όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο, για να πω στα παιδιά μου ότι έφυγε ο πατέρας σας, της είπα ο μπαμπάς πέθανε, θυμάμαι που μικρό παιδάκι γονάτισε στην πόρτα του γραφείου της, αγκάλιασε την πόρτα και έκλαιγε και έλεγε: «Εγώ τώρα δεν έχω πατερούλη» και της είπα: «Παιδάκι μου, εγώ τώρα θα είμαι και μπαμπάς σου και μαμά σου» και μου λέει: «Το ξέρω μανουλίτσα μου ότι θα είσαι και μπαμπάς μου και μαμά μου, αλλά εγώ δεν έχω τώρα πατερούλη».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!