Μάγια Τζουμούτια: Τι είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την αποχώρηση της από το MasterChef;

Μάγια Τζουμούτια

Η Μάγια Τζουμούτια ανακοίνωσε στους κριτές του MasterChef την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι μετά την ομαδική δοκιμασία.

Η 46χρονη Μάγια Τζουμούτια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef μετά την αποτυχία της ομάδας της στην πρώτη ομαδική δοκιμασία. Η Μάγια δεν άφησε περιθώρια στους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν και πριν φύγει κατήγγειλε την συμπεριφορά των συμπαικτών της μέσα στο σπίτι.

«Η κατάσταση μέσα στο σπίτι ήταν απαράδεκτη. Όταν βλέπω ένα παιδί 20 χρονών να κάνει κάποιες κινήσεις που είναι ασέβεια προς εμένα, με τα χέρια, καταλαβαίνετε, δεν θέλω να σας δείξω…Έχουν φτιάξει ομάδες τα παιδιά, εγώ δεν υπάρχω πουθενά», ανέφερε τότε στο MasterChef η Μάγια.

Κόλαφος για το MasterChef η παίκτρια που έφυγε μόνη της! «Συμβαίνουν πολλά μέσα στο σπίτι…»
[dfp_ads id=236982]

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε στην Κατερίνα Καραβάτου πως η αποχώρηση της τους στεναχώρησε όλους, αλλά η συμβίωση στο σπίτι του MasterChef είναι ένα κομμάτι που είναι μέρος του παιχνιδιού.

«Όλοι στεναχωρηθήκαμε που έφυγε η Μάγια. Κι εμείς στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ, αλλά ήταν μια προσωπική της επιλογή. Δεν είχε να κάνει με τη μαγειρική. Γιατί υπάρχει και η συμβίωση μέσα σε ένα σπίτι όπου πρέπει να προσαρμοστείς. Είναι και αυτό ένα κομμάτι του παιχνιδιού, πέραν του μαγειρικού. Είναι έτσι η δομή του παιχνιδιού που πρέπει να ζήσεις σε ένα σπίτι και να συγκατοικήσεις με διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικούς ανθρώπους. Εμένα αν με ρωτάς δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Μου φαντάζει απίστευτο. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Χωρίς να επηρεάζει το αποτέλεσμα, το επηρεάζει. Αν νιώθεις καλά, αν περνάς καλά, αυτό βγαίνει στην μαγειρική.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!