«Μάγεψαν» οι Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ: Η συναυλία που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει

Πυξ Λαξ

Μεγάλο ροκ πάρτι για τα 30 χρόνια του συγκροτήματος

Ένα όνομα που έγινε σύνθημα. Ένα σύνθημα που έγινε θρύλος. Τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Αγάπες που κανείς δεν ξέχασε. Όλα αυτά αναβίωσαν οι Πυξ Λαξ, στην μεγάλη συναυλία για τα 30 τους χρόνια, το βράδυ της Πέμπτης, στο ΟΑΚΑ.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα» από την Panik Oxygen, ενός άλμπουμ που δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέβηκαν στη σκηνή και, με μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στους Πυξ Λαξ, χάρισαν στο κοινό μία μοναδική ροκ βραδιά.

Το κατάμεστο ΟΑΚΑ «σείστηκε» από τις μεγάλες επιτυχίες του no1 ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών, με τον Μπάμπη και τον Φίλιππο να ερμηνεύουν με τον μοναδικό τους τρόπο μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Πούλα Με», «Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις», «Δεν Θα Δακρύσω Πια Για Σένα» και «Μοναξιά Μου Όλα», τραγούδια που έγραψαν οι Πυξ Λαξ, όπως το «Ασ’ Την Να Λέει», αλλά και κομμάτια από το νέο τους δίσκο που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίσει, όπως «Τα Καταφέραμε (…για την Ιόλη)» και «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο».

Το αγαπημένο συγκρότημα έμεινε στη σκηνή για περίπου τρεις ώρες και, μάλιστα, έκανε δύο encore, αφού κανείς δεν ήθελε αυτή η συναυλία να τελειώσει!