Μάγδα Τσέγκου: «Ο Γιώργος Αυτιάς αδικήθηκε πολύ με τον Στέφανο Κασσελάκη»

Μάγδα Τσέγκου

"Είναι ένας άνθρωπος που στα 30 χρόνια πορείας του έχει αποδείξει την στήριξη του στα ανθρώπινα δικαιώματα" σημειώνει η Μάγδα Τσέγκου.

Την Μάγδα Τσέγκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, δε, η έμπειρη δημοσιογράφος κλήθηκε να πάρει θέση για την επερχόμενη φημολογούμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις ευρωεκλογές καθώς και την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάγδα Τσέγκου τόνισε πως «έχω μιλήσει μαζί του, προχθές, είναι κάτι το οποίο το ήθελε ο Γιώργος χρόνια τώρα και νομίζω πως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει πολλά. Δεν έχει αποφασιστεί. Τον είδα όμως αισιόδοξο, χαρούμενο, με πολύ όρεξη και νομίζω ότι είναι και η ώρα του για να αφήσει αυτό που κάνει και να κάνει κάτι άλλο».

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που είναι πραγματικά ευαίσθητος και δεν του φαίνεται στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Γιώργος, λοιπόν, νομίζω ότι αδικήθηκε πολύ με τον κ. Κασσελάκη, μέσα από τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που στα 30 χρόνια πορείας του έχει αποδείξει την στήριξη του στα ανθρώπινα δικαιώματα, είτε αφορά τους ομοφυλόφιλους είτε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδιαιτερότητες. Άλλωστε δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο από ένα φάουλ που μπορεί να έχει κάνει σε μια πρόταση κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής από τα γκολ που έχει βάλει όλα αυτά τα χρόνια».

«Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το σκεφτεί ο σταθμός ποιος πάρει τη σκυτάλη του Γιώργου Αυτιά. Είναι μια εκπομπή την οποία αγάπησα πολύ, δούλεψα για αυτήν πολλά χρόνια αλλά δεν έχω μιλήσει με το κανάλι και δεν ξέρω. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή. Δηλαδή έχω κάνει την εκπομπή καλοκαίρια μόνη μου, δεν έχω όμως στο μυαλό μου κάτι ούτε και με τον σταθμό» πρόσθεσε, επίσης, η Μάγδα Τσέγκου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην κάμερα του Alpha.