Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο Σάκης Μπουλάς μού έλεγε διάφορα σόκιν στα γυρίσματα και γελούσα πολύ»

Μάγδα Τσαγγάνη

«Θυμάμαι τα γέλια μας με την Ελένη Ράντου. Ο Αργύρης Αγγέλου με έλεγε μαμά», λέει η Μάγδα Τσαγγάνη.

Για την τηλεοπτική σειρά «Σαββατογεννημένες» μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

«Η κυρία Λαζάρου ήταν μόνο στα δύο πρώτα επεισόδια. Εγώ δεν τον ήξερα τον Γιώργο Καπουτζίδη. Όταν πήρα τα κείμενα είπα “τι ωραίος ρόλος αλλά μόνο δύο επεισόδια;”. Είχα πει στην Ελένη Ράντου, στην πρόβα που κάναμε, “αμάν ρε Ελένη τι κείμενα είναι αυτά; Θα ήθελα να έχω 10 επεισόδια”. Και ακούω πίσω μου “ευχαριστώ”. Γυρίζω και βλέπω τον Γιώργο Καπουτζίδη. Του λέω “αγοράκι μου, εσύ γράφεις το σενάριο;” μου λέει ναι και του είπα συγχαρητήρια.

Του είπα ότι θα ήμουν ευχαριστημένη αν συμμετείχα σε 10 επεισόδια. Και μου είπε πως μου δίνει τον λόγο του ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να είμαι σε τουλάχιστον 10 επεισόδια. Ήταν χρηματικό το θέμα. Πήγε στην παραγωγή και είπε πως δεν είναι δυνατόν η «κ. Λαζάρου» να έχει μόνο δύο επεισόδια. Και του είπαν εντάξει, 10 επεισόδια η Μάγδα Τσαγγάνη», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε επίσης: «Θυμάμαι τα γέλια μας με την Ελένη Ράντου. Ο Αργύρης Αγγέλου με έλεγε μαμά. Ο Σάκης Μπουλάς μού έλεγε σόκιν στα γυρίσματα, στις πρόβες και γελούσα πολύ. Ήταν πίσω από την κάμερα και μου έκανε διάφορα και γελούσα, ήταν πανηγύρι».