Μάγδα Τσαγγάνη: «Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη έπαθα τον καρκίνο»

Μάγδα Τσαγγάνη

«Το σπίτι μου κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους κι έμεινα άστεγη», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε συνέντευξη η Μάγδα Τσαγγάνη. Η ηθοποιός μίλησε για το σπίτι της που καταστράφηκε, τη μάχη της με τον καρκίνο και τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση. Κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο, μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ‘61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Έγιναν τρία πλιάτσικα», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Για τη μάχη της με τον καρκίνο, η Μάγδα Τσαγγάνη απάντησε: «Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό. Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη “Μαρία την άσχημη” έπαθα τον καρκίνο».

Για τη σειρά “Εραστής δυτικών προαστίων”, η Μάγδα Τσαγγάνη είπε: «Ήταν η ωραιότερή μου δουλειά. Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα. Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη».

Κλείνοντας, η Μάγδα Τσαγγάνη απάντησε για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά».