MadWalk 2023: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Τάμτα

Τάμτα

Δείτε το βίντεο...

Η ανατρεπτική και Fashion Forward Τάμτα για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε τον τίτλο της ως Fashion Icon με την εξαιρετική και πρωτότυπη εμφάνιση της στο MadWalk 2023 η όποια ανέβηκε στη σκηνή με τα εντυπωσιακά ρούχα/κατασκευές της ανερχόμενης σχεδιάστριας Ελένης Καββάδα.

Η Ελένη Καββάδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει σπουδές σχεδιασμού και κατασκευής ενδυμάτων στο IED του Μιλάνου και στην σχολή POLIMODA της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Μετά την αποφοίτηση έκανε την πρακτική της στο τμήμα σχεδιασμού του οίκου Salvatore Ferragamo στη Φλωρεντία. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα συνάντησε τον σχεδιαστή και μέντορά της όπως τον αποκαλεί, Γιώργο Ελευθεριάδη. Η γνωριμία τους κατέληξε 6ετή μαθήτευση και συνεργασία.

Η Τάμτα ως Fashion Icon δεν φοράει απλός την μόδα, αλλά την δημιουργεί. Με την ενέργεια της αναγεννάται, προσφέροντας  στο κοινό ένα ανανεωμένο όραμα για το πως μπορεί η μόδα να εκφράσει την προσωπικότητα και το στυλ, μέσα από ένα Schi-Fi, Cat Walk υψηλών προδιαγραφών. Η Τάμτα μέσα από την μεγαλειώδη κατασκευή/φόρεμα «γεννά» τα Ready to Wear κομμάτια της Collection και στο τέλος «αναγεννάται» η ίδια μέσα από την τέχνη της ερμηνεύοντας το «Μακριά» από το νέο της album «Identity Crisis». Η παρουσίαση εξέπληξε το κοινό που παρευρισκόταν στο κλειστό του Tae kwon do και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Σε συνέχεια των ανατρεπτικών της εμφανίσεων η Τάμτα θα πάρει μέρος στο Chicness Festival στις 09/12/23 στην Θεσσαλονίκη σε ένα ανατρεπτικό Live Performance μαζί με τον Die Architekt. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι εμφανίσεις της για το φετινό χειμώνα σε Club της Αθήνας.