Mad Clip: Συγκινεί η αδερφή του με την εξομολόγηση ψυχής έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Mad Clip

Δείτε όλα όσα είπε η αδερφή του Mad Clip, Άσπα Αναστασοπούλου.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα. Η αδελφή του, Άσπα Αναστασοπούλου, η οποία ακολουθεί τα βήματά του στο μουσικό στερέωμα, προχώρησε σε μία εξομολόγηση ψυχής.

Με αφορμή το τραγούδι που έβγαλε μετά τον χαμό του αδερφού της, η Άσπα Αναστασοπούλου είπε στο “Open Weekend” και την Πέννυ Καβέτσου: «Θέλαμε να κάνουμε όλο αυτό το πρότζεκτ μαζί με τον αδελφό μου. Δυστυχώς ήρθαν τα γεγονότα και δεν προλάβαμε.

Το θεώρησα τιμητικό να το κάνω για εκείνον, ήθελα να τον τιμήσω. Μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσποιηθώ ποτέ κάτι άλλο. Αυτό έχω κρατήσει σαν συμβουλή κι αυτό προσπαθώ να κάνω».

Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίστηκε την απώλεια του Mad Clip, η Άσπα Αναστασοπούλου είπε: «Αν δεν το ζήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πώς θα το διαχειριστείς. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο».

Όσον αφορά στο άγριο ξύλο που είδαμε στα βραβεία MAD ανάμεσα σε Snik και Light, η Άσπα ανέφερε: «Αν ζούσε, δεν νομίζω ότι θα γινόταν αυτό το περιστατικό. Ο αδελφός μου ήταν ενωτικός και πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη μουσική και για ό,τι έχει καταφέρει ο κάθε καλλιτέχνης μεμονωμένα σε αυτό το είδος. Δε νομίζω ότι θα το επικροτούσε όλο αυτό».