Mad Clip: Στενός του φίλος εξομολογείται για την τελευταία τους συνομιλία πριν το δυστύχημα

Mad Clip

«Έχει πάρα πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια, στην πορεία θα ακουστούν αυτά τα τραγούδια», λέει ο Drew Astro για τον Mad Clip.

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε ο Drew Astro, στενός φίλος του αδικοχαμένου Mad Clip. Ο ράπερ αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, στα όνειρά τους, αλλά και στα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξαν, όταν ο Mad Clip βρισκόταν στο γλέντι του γάμου, πριν το μοιραίο τροχαίο.

«Με τον Mad Clip γνωριστήκαμε το 2007, είχαμε νοικιάσει μένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, όπου περάσαμε δύο χρόνια μαζί εκεί, φτιάχνοντας μουσική. Ήταν 14 χρόνια φιλίας. Είχαμε όνειρα, λέγαμε τι αυτοκίνητα θέλαμε να αγοράσουμε. Πάντα μου έλεγε πόσο πολύ ήθελε να βγάλει τη μαμά του από την γκαρσονιέρα που μένει και να της πάρει ένα μεγάλο σπίτι.

Είχαμε μια επικοινωνία μέσω Instagram. Κάναμε τον ψυχολόγο ο ένας στον άλλον. Μου έστειλε κάποια μηνύματα, μου είχε πει για κάποια θέματα προσωπικά. Εγώ του είπα να χαλαρώσει και να περάσει καλά στο γάμο που ήταν, να διασκεδάσει, και ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Μου είπε εντάξει και αυτά ήταν τα τελευταία μας μηνύματα», είπε αρχικά ο Drew Astro για τον Mad Clip.

«Αγαπούσε τα αυτοκίνητα, αγαπούσε την ταχύτητα, αλλά ήταν πολύ καλός οδηγός. Κι εγώ περιμένω τις απαντήσεις. Και για μένα είναι περίεργο και ανεξήγητο. Χίλιες φορές πέρασε από αυτό το δρόμο και όλες τις εποχές, και μέρες και νύχτες. Έχει πάρα πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια, στην πορεία θα ακουστούν αυτά τα τραγούδια. Ήταν πραγματικά χρυσό παιδί. Μίλησα με τον ξάδερφό του και θα συνεχίσουμε το έργο του», πρόσθεσε ο Drew Astro για τον Mad Clip.