Μάχη Φλωρινιώτη: Μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του γιου της – «Ρωτάω συνέχεια τον Θεό… γιατί το παιδί;»

Μάχη Φλωρινιώτη

"Αν ήθελε να πάρει κάποιον, ας έπαιρνε εμένα. Θα ήταν και φυσιολογικό", δηλώνει συγκλονισμένη η χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή.

Στο 40ήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του Νίκου Φλωρινιώτη συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα τη Μάχη Φλωρινιώτη. Η χήρα του Γιάννη Φλωρινιώτη, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, κλήθηκε να διαχειριστεί και τον θάνατο του γιου της, οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 39 ετών.

«Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου, δεν υπάρχουν λόγια να πεις… τι να πεις; Δεν μπορείς να περιγράψεις τίποτα… δεν έχω λόγια τι να πω», δηλώνει η Μάχη Φλωρινιώτη συντετριμμένη έξω από την εκκλησία όπου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο.

«Παίρνω δύναμη από τον Θεό και από τα άλλα μου παιδιά… από πού αλλού να πάρεις δύναμη; Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω, έχω ένα κενό», εξομολογείται η χήρα του Γιάννη Φλωρινιώτη στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.

«Συνέχεια ρωτάω τον Κύριο «γιατί;». Γιατί μετά τον πατέρα και το παιδί; Και δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, γιατί θα φανεί ότι κλαίγομαι στην κάμερα. Τουλάχιστον λέω ότι, αν έπαιρνε εμένα, θα ήταν και φυσιολογικό. Το παιδί γιατί;», ανέφερε στη συνέχεια η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Αν ήθελε να πάρει κάποιον, ας έπαιρνε εμένα… το παιδί γιατί; Είναι ένας άγγελος στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Έτσι λέμε και με αυτό αισθανόμαστε καλύτερα», κατέληξε στις δηλώσεις της εμφανώς συγκινημένη η Μάχη Φλωρινιώτη.