«Λυπάμαι για τους συναδέλφους που ξεφτίζουν! Εγώ αν ήμουν Μαρινέλλα, δεν θα τραγουδούσα»

Μαρινέλλα

«Έχουμε άπειρα παραδείγματα με πολλούς συναδέλφους που έκαναν χιλιάδες επεμβάσεις για να μπορούν να φαίνονται όμορφοι και λαμπεροί πάνω στην πίστα».

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” και τον Τάσο Ριζόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Ζαφείρης Μελάς, που μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μαρινέλλα.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτή η δουλειά είναι ναρκωτικό και δεν σε αφήνει να παραδεχτείς ότι γέρασες. Έχουμε άπειρα παραδείγματα με πολλούς συναδέλφους που έκαναν χιλιάδες επεμβάσεις για να μπορούν να φαίνονται όμορφοι και λαμπεροί πάνω στην πίστα. Λυπάμαι τόσο πολύ γι’ αυτό το πράγμα, για τους συναδέλφους που ξεφτίζουν και προσπαθούν να φτιάξουν καριέρα από την αρχή. Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτή τη μοίρα.

Εγώ αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα, αλλά για ποιον λόγο; Όχι λόγω ηλικίας, αλλά δεν πρέπει να “πλένεται” αυτό το άγαλμα που λέγεται Μαρινέλλα. Πρέπει να μείνει με την “σκουριά” της, με αυτή την ομορφιά που έχει. Να τα παρατήσει, να μείνει στην ιστορία.

Να την φαντάζετε ο κόσμος, να την ονειρεύεται, δεν χρειάζεται να τη βλέπει ο κόσμος σε αυτή την ηλικία, όπως κι εμένα, κι εγώ το ίδιο, να μας βλέπει να ταλαιπωρούμαστε πάνω στην πίστα να βολοδέρνουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά. Δεν έχει την ανάγκη η Μαρινέλλα πλέον να βγαίνει να τραγουδήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Ζαφείρης Μελάς.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ζαφείρης Μελάς…

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση –και όχι μόνο- εδώ!