Λυκούργος Μπάδρας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός, ούτε που κουνιόμασταν»

Λυκούργος Μπάδρας

"Ήταν αυστηρός και έβαζε τις φωνές. Έγινε ένα περιστατικό, είχε μια αντιπαράθεση με δύο παιδιά και έφυγε από τη σχολή", αποκαλύπτει ο Λυκούργος Μπάδρας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησε ο Λυκούργος Μπάδρας και αναφέρθηκε στις σπουδές του, στο μπαλέτο, στον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στην κακή συνήθεια που κόλλησε από τον πρώτο του έρωτα.

«Η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Δεν ήξερα από μικρός ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Παράλληλα ασχολούμαι και με την εστίαση», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Παράτησα τη μηχανολογία, τελείωσα τη φυσικοθεραπεία και μετά έπεσα σε ένα τέλμα. Τότε γράφτηκα σε δραματική σχολή. Από τότε ερωτεύτηκα την υποκριτική και κάθε μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ.

Οι γονείς μου το πρώτο σοκ το έπαθαν όταν παράτησα τη μηχανολογία. Πλέον όμως έχω «κλειδώσει». Η απόφασή μου είναι η υποκριτική».

Στη σχολή, ο Λυκούργος Μπάδρας είχε δάσκαλο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ίδιος τόνισε για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού κατά συρροή: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα δάσκαλο. Στην τάξη ήταν αυταρχικός. Ούτε που κουνιόμασταν. Προσωπικά δεν μου είχε κάνει κάτι. Ήταν αυστηρός και έβαζε τις φωνές. Έγινε ένα περιστατικό, είχε μια αντιπαράθεση με δύο παιδιά και έφυγε από τη σχολή».

«Από πολύ μικρή ηλικία έκανα παραδοσιακούς χορούς και μπαλέτο. Ο πατέρας μου είχε θέμα με το μπαλέτο αλλά ήταν δικές του απόψεις, όχι δικές μου», ανέφερε στη συνέχεια ο Λυκούργος Μπάδρας.

Για το bullying που έχει δεχτεί και έχει κάνει, είπε: «Έχω δεχθεί bullying και έχω κάνει. Μου έχουν κάνει ακραία περιστατικά. Με κορόιδευαν για το «ρο» που το λέω δεν το λέω και για το ύψος».

«Έχω την ατυχία να τρώω τα νύχια μου και δεν μπορώ να το σταματήσω. Μου το κόλλησε ο πρώτος μου έρωτας, στα τέλη δημοτικού», αποκάλυψε για την κακή συνήθειά του ο Λυκούργος Μπάδρας.