Λύγισε στο The Voice για το ατύχημα που είχε – «Δεν ήξερα αν πέθανα»

The Voice

"Εκείνη την στιγμή ήταν ο πατέρας μου μαζί μου που έχει πεθάνει και μου είπε δεν είναι η στιγμή σου, πρέπει να πας πίσω. Μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να μην περπατήσω ξανά" ανέφερε με δάκρυα η Μαρία στο The Voice.

Η 51χρονη Μαρία Μπλένιου από την Κύπρο ήρθε στο The Voice για να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον εαυτό της. Ωστόσο πριν από αρκετά χρόνια έζησε μία τραγική εμπειρία που την σημάδεψε.

Η Μαρία ανέφερε: «Όλα στην ζωή μου ήταν εντάξει, ώσπου σε μία νύχτα όλα άλλαξαν. Φύγαμε από μία συναυλία, έβρεχε δυνατά και μου είπε η παρέα μου να πάμε σπίτι. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο κι εκεί τελείωσαν όλα. Ο φίλος μου δεν ήξερε να οδηγά πολύ καλά, πήγε να κάνει αναστροφή και την στιγμή που το κάνει σταματά το αυτοκίνητο ακριβώς στην μέση του δρόμου. Έρχεται ένας που έτρεχε 60 χιλιόμετρα την ώρα και με χτυπά ακριβώς στο πλάι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν ξέρω αν κοιμόμουν, δεν ξέρω αν πέθανα. Εκείνη την στιγμή ήταν ο πατέρας μου μαζί μου που έχει πεθάνει και μου είπε δεν είναι η στιγμή σου, πρέπει να πας πίσω. Μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να μην περπατήσω ξανά. Δεν μπορούσα να κινήσω τα πόδια μου στην αρχή αλλά κάθε φορά έκανα τις ασκήσεις που έπρεπε κι από εκεί έκανα το πρώτο βήμα. Από εκείνη την ημέρα δεν σταμάτησα.»

Δυστυχώς η Μαρία δεν κατάφερε να πείσει τους coaches με την ερμηνεία της για το «Άνοιξε Πέτρα».