«Λύγισε» ο Τάκης Ζαχαράτος: «Με συγκινεί το «γειά σου ρε Τάκαρε» στο δρόμο»

Τάκης Ζαχαράτος

"Αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο γιατί θέλω να απευθύνομαι στην καρδιά του κόσμου" παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο Τάκης Ζαχαράτος.

Καλεσμένος της Λένας Αρώνη βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή Art Week με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής περφόρμερ μίλησε για την επιτυχημένη καλλιτεχνική του πορεία καθώς και το μεγαλύτερο βραβείο που λαμβάνει καθημερινά, όλα αυτά τα χρόνια, από τον κόσμο.

Ειδικότερα, ο Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα την τύχη νομίζω ως ένας άνθρωπος που άκουγε το ένστικτο του και έφυγε χωρίς να ξέρει που πάει, γιατί έφυγα από την πόλη μου που είχα το κομμωτήριο, τους έρωτες, τους φίλους και τους γονείς μου για να βρεθώ ξαφνικά στο στόμα του λύκου. Θυμάμαι την Άννα Παναγιωτοπούλου που μου είχε πει, «τι θέλει η Χάιντι στους λύκους»! Δεν καταλάβαινα τι εννοούσε γιατί ήμουν παιδάκι. Μετά κατάλαβα ότι μέσα από μια παιδικότητα, μια ειλικρίνεια και μια τρέλα να εκφραστώ μπόρεσα και πέρασα από τα στενά και της σειρήνες κρατώντας το κοντάρι με την παιδικότητα, την τρέλα και την χαρά. Οπότε κάπως έτσι νομίζω ότι μπόρεσα και πέρασα τα περίεργα που δεν σταματάνε ποτέ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε αυτή τη διαδρομή συνάντησα, εκτός από σειρήνες, σπουδαίους καλλιτέχνες και σπουδαίους ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό άνθρωποι που θαύμαζα να είναι στο κοινό ή να είμαστε φίλοι και να ακούω τόσο συγκινητικά λόγια που μετά το ένα λεπτό δεν θέλω να ακούω. Είναι πάρα πολύ σημαντικό εξίσου ότι θα περπατήσω στον δρόμο, συγκινούμαι που το λέω αυτό, και θα μου πει κάποιος «γεια σου ρε Τάκαρε». Δηλαδή αυτή η αμεσότητα που έχει συμβεί με τον κόσμο είναι πάρα πολύ συγκινητική».

«Χαίρομαι για αυτό το «γεια σου ρε Τάκη»! Αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο γιατί θέλω να απευθύνομαι στην καρδιά του κόσμου, να κάνω αυτό για το οποίο έχω γεννηθεί και να τους δίνω χαρά, αισιοδοξία και αυτή τη ζεστασιά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.