«Λύγισε» ο Simon Cowell στον αέρα του America’s Got Talent! [vid]

Simon Cowell

Η σπάνια στιγμή του αυστηρού κριτή...

Ο Simon Cowell έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του «λυγίζοντας» έπειτα από την συναισθηματική ερμηνεία του διαγωνιζόμενου. Ξεχωρίζει με τις ειρωνείες του και τις αυστηρές κριτικές του, αλλά η φωνή του «έσπασε» μπροστά στον Michael Ketterer.  Ο τραγουδιστής ο οποίος ήταν η επιλογή του Simon στο golden buzzer έχει υιοθετήσει πέντε παιδιά που βρίσκονταν σε ανάγκη, ένα εκ των οποίων με εγκεφαλική παράλυση.

«Τον έχω διαλέξει γιατί είναι εξαιρετικός τραγουδιστής και άνθρωπος» είπε ο κριτής πριν ξεκινήσει ο Michael την ερμηνεία του στο live του America’s Got Talent. Όταν τελείωσε το «Us» η παρουσιάστρια Tyra Banks θέλησε να ζητήσει τα σχόλια του Simon κι εκείνος της ζήτησε να μιλήσει αργότερα. «Ξέρω ότι είσαι συγκινημένος και θέλω να μιλήσεις για αυτό» του απάντησε η Tyra.

«Ως πατέρας, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ όσα έχεις κάνει. Είσαι σε αυτό το show και το έχεις πραγματική ανάγκη και είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε εσένα», είπε ο Simon και οι λέξεις του έβγαιναν με δυσκολία.

Δείτε το ξεχωριστό στιγμιότυπο του America’s Got Talent:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!