«Λύγισε» ο Γκουντάρας με όσα του είπε η Μενεγάκη: «Συζητούσαμε ότι δεν θα ξαναρθείς»!

Γκουντάρας

«Ξεχάστε ότι ξέρετε για την εικόνα του Γρηγόρη, όπως την έχετε στο μυαλό σας...»

Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρης Γκουντάρας κάθισαν απέναντι στον καναπέ και η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βίωσε ο δημοσιογράφος όταν έχασε τη μητέρα του. Η Ελένη έκανε εισαγωγή στο θέμα λέγοντας: «Το κομμάτι μάνα, όσο χρονών και να φτάσεις, πάντα είναι πάρα πολύ δύσκολο». Ο Γρηγόρης συμπλήρωσε: «Δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δηλαδή υπάρχει αυτό που λένε «ο χρόνος τα γιατρεύει όλα», αλλά σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι δεν γιατρεύεται ποτέ. Πάντα είναι εκεί, στο μυαλό σου, στην καρδιά σου και πάντα με κάθε ευκαιρία θα φέρνεις γλυκές εικόνες στο μυαλό σου από τη μάνα σου».

[dfp_ads id=236982]

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη αφηγήθηκε την προσωπική ιστορία του συνεργάτη της: «Εσένα, που ήσουν και ολόκληρος άντρας, σε θυμάμαι -γιατί έτσι ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί με τον Γρηγόρη στον Πρωινό Καφέ, ήταν τότε που μόλις είχε αρρωστήσει η μητέρα του… Ξεχάστε ότι ξέρετε για την εικόνα του Γρηγόρη όπως την έχετε στο μυαλό σας, πάντα με τις πλάκες. Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Δεν ξέρω πως ερχόταν στη δουλειά. Δεν τον έχω δει ποτέ μου τόσο καταρρακωμένο! Για πολύ διάστημα, κάθε μέρα! Το συζητάγαμε στο γραφείο ότι αυτός μια μέρα δεν θα ξαναέρθει, θα κάτσει σπίτι του, θα καταρρεύσει, δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

«Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς γιατί βλέπεις και τον άνθρωπό σου χάλια», πρόσθεσε ο βουρκωμένος Γρηγόρης Γκουντάρας, κλείνοντας το θέμα.