«Λύγισε» ο Αντώνης Ξένος στην κάμερα του Mega – Συγκινημένος στα αποκαϊδια του σπιτιού του

Αντώνης Ξένος

«Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων», λέει ο Αντώνης Ξένος.

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά. Οι δύο ηθοποιοί, το σπίτι των οποίων κάηκε το καλοκαίρι στις φωτιές της Παλλήνης, μίλησαν στην εκπομπή για τις δύσκολες στιγμές που παιρνούν.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Φαίνεται είναι στην μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε δυστυχώς. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν, το εγκαταλείψαμε 4 το πρωί», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Για την περιπέτεια με την υγεία της, η Ελένη Γερασιμίδου ανέφερε: «Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου, ευτυχώς δεν είχα καρκίνο, άλλα χειρουργήθηκα, έχω μισό αριστερό πνεύμονα».

Για την στιγμή που έμαθε ότι το σπίτι της καίγεται, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε: «Με πήρε η γειτόνισσα να μου πει πως το σπίτι μου καίγεται, τρελάθηκα. Ήρθαμε και είδαμε το σπίτι μας να καίγεται, έβγαιναν οι φλόγες από την σοφίτα. Δεν κλαίω για τα υλικά, θα αντικατασταθούν ή όχι. Κλείνω τα 73 και θα ήθελα να μην φοβάμαι, άλλα φοβάμαι. Ήταν όνειρο και ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι μας, ζούσαμε φτωχικά σε πολλά υπόγεια».

Ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, σχολίασε την κατάσταση μιλώντας συγκινημένος από τα αποκαΐδια του σπιτιού του ζευγαριού: «Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων, λες εδώ είναι ζωή και θα το αναπλάσω».