Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου ακόμη κλαίνε για τον χαμό του πατέρα τους, γράφουν γράμματα γι’ αυτόν»

Βικτώρια Καρύδα

"Είναι λεπτό θέμα και δύσκολο να το συζητάμε Κάθε μέρα παλεύω με αυτό που έχει γίνει" δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα.

«Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στα παιδιά μου», είπε η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξή της στο Πρωινό ΣουΣου και συνέχισε για τον χαμό του Γιάννη Μακρή λέγοντας «ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου τον χαμό του πατέρα τους, έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε… χθες». Επίσης, είπε πως τα παιδιά ακόμη κλαίνε για τον χαμό του, ενώ τέλος τόνισε πως δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

«Όπως γνωρίζετε έχουμε χάσει τον άνθρωπο μας κι όλο τον χρόνο τον δίνω στα παιδιά μας. Είναι τραγικό, πάρα πολύ δύσκολο. Έχουν περάσει πέντε χρόνια και μοιάζει σαν χθες. Ακόμα κλαίμε τον μπαμπά. Τα παιδάκια μου γράφουν γράμμα και βάζουν πίσω τις φωτογραφίες του μπαμπά. Είναι λεπτό θέμα και δύσκολο να το συζητάμε Κάθε μέρα παλεύω με αυτό που έχει γίνει. Προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου.» ανέφερε η Βικτώρια Κσρύδα.

Για τη νέα σχέση που ξεκίνησε αλλά τελικά δεν προχώρησε εξομολογήθηκε: «Έβγαινα με έναν άνθρωπο, ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν είχα συναίσθημα για να προχωρήσω. Εγώ για να παντρευτώ και να κάνω ξανά οικογένεια, πρέπει να είμαι full in love. Γνωριζόμασταν και ήμασταν λίγους μήνες μαζί, αλλά πιστεύω ότι δεν προχώρησε γιατί μου πέρασε, δεν ταιριάξαμε και μετά έγινε πρόταση γάμου. Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν.. Στενοχωριέμαι γιατί είναι πολύ όμορφο όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται και είναι ευτυχισμένοι. Όταν ένας από τους δύο δεν αισθάνεται το ίδιο, λυπάμαι, είναι στενάχωρο».