«Λύγισε» η Βέρα Μακρομαρίδου για την απώλεια του πατέρα της

Βέρα Μακρομαρίδου

Δεν άντεξε τη φόρτιση η ηθοποιός από τον Σασμό, Βέρα Μακρομαρίδου.

Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η Βέρα Μακρομαρίδου που την φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ALPHA, «Σασμός». Η ηθοποιός είχε, μάλιστα, μια έντονη συναισθηματική στιγμή όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Βέρα Μακρομαρίδου εξομολογήθηκε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη πως «έχω χάσει τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός στο να ακολουθήσω το επάγγελμα της ηθοποιού γιατί καταλάβαινε ότι δεν το γλιτώνει. Η μαμά μου ήταν πιο συγκρατημένη γιατί φοβόταν. Όταν της το είπα, όμως, χάρηκε πολύ».

«Μου λείπε ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά λες ότι ζω με αυτό… Τι με ρωτάτε…» συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Λες ότι 10 χρόνια ζω χωρίς αυτό… Θα πάρω τη μαμά μου, θα πάρω τον αδερφό μου, θα πάρω την κολλητή μου, θα πάρω την κουμπάρα μου. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ γύρω να πάρεις τηλέφωνο».

«Νιώθω ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος και όταν συμβαίνουν τα άσχημα σκέφτομαι πως πρέπει να εμπιστευθώ το ότι υπάρχει ένας λόγος και ένας χρόνος που γίνονται τα πράγματα. Θα έρθει το καλό, είσαι προστατευμένη».