«Λύγισε» η Τζωρτζέλα Κόσιαβα – «Με κρατούσε σφιχτά από το χέρι κι η νοσοκόμα με τραβούσε έξω»

Τζωρτζέλα Κόσιαβα

"Γιατί εγώ να φύγω στα 5 λεπτά που την μάνα μου την έβλεπα για τελευταία φορά στην ζωή μου; Γιατί να με τραβούν έξω;" ανέφερε δακρυσμένη η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Στα Μεσάνυχτα μίλησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και πόσο δύσκολο ήταν εν μέσω κορονοϊού.

«Ήξερα ότι θα πεθάνει η μητέρα μου, είχε καρκίνο στο αίμα. Φτάνω στον Βόλο κι είπα δεν με ενδιαφέρει θα την δω την μητέρα μου παρόλο που δεν άφηναν λόγω covid. Λέω πεθαίνει. Πήρα τηλέφωνο κι έκανα έναν ψιλοκαβγά. Έκανα τεστ covid, μπήκα και την είδα, δεν μπορούσε να μιλήσει. Την είδα μόνο 5 λεπτά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου γιατί ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Μιλούσαμε με τα μάτια.

Μου έπιανε το χέρι σφιχτά κι η νοσοκόμα ήρθε να με βγάλει έξω αλλά η μητέρα μου με κρατούσε με όλη την δύναμη που είχε. Γιατί εγώ να φύγω στα 5 λεπτά που την μάνα μου την έβλεπα για τελευταία φορά στην ζωή μου; Γιατί να με τραβούν έξω; Με τραβούσαν, την χαιρετούσα και με κρατούσε σφιχτά. Δεν θα την ξαναδώ και δεν θα την ακουμπήσω ξανά. Δεν έπλυνα το χέρι μου για 24 ώρες. Βγήκα σε δραματική κατάσταση από εκεί. Πέρασε όλη η ζωή μπροστά μου. Χίλιες ζωές να είχα, θέλω την ίδια μάνα και τον ίδιο πατέρα.»