«Λύγισε» η Νίκη Κάρτσωνα μπροστά στην κάμερα του Mega

Νίκη Κάρτσωνα

«Δεν θα ξαναδώ τον μπαμπά μου και δεν θα με ξαναφωνάξει “παιδί μου”», είπε η Νίκη Κάρτσωνα.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη η Νίκη Κάρτσωνα, η οποία μίλησε για την καριέρα της στα 90’s, το γιο της, την απώλεια του πατέρα της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τον τρόπο που την επηρέασαν στην ενήλικη ζωή της.

«Τη ζωή μου την άφησα να με πάει. Έχω αφεθεί στη ροή και μέσα από τα χρόνια προσπαθώ να καταπολεμώ τους φόβους μου. Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν δώρο. Ήταν η δουλειά μου. Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε να είμαι έτσι όπως είμαι.

Αν κάποιοι πίστευαν ότι τα μοντέλα είναι γλάστρες, είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που ζούσες τότε. Χαίρομαι πάρα πολύ που αφιερώθηκα στον γιο μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του, γιατί το παιδί γίνεται πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νίκη Κάρτσωνα.

Η Νίκη Κάρτσωνα είπε στη συνέχεια: «Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά. Ήμουν ένα παιδί που ένιωθα ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι καλή. Τη φράση “οι γονείς φταίνε” μπορεί κάνεις να το πει μέχρι τα 25.

Μετά οφείλεις να δεις που “νοσείς” και να το θεραπεύσεις. Η ερώτηση “γιατί δεν κάνεις παιδί” είναι η πιο άκυρη που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα. Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος της ζωής μου. Είναι αυτός που με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Κλείνοντας, η Νίκη Κάρτσωνα συγκινημένη μίλησε για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Όταν φεύγει ένας από τους δυο γονείς νιώθεις ότι φεύγει μια ρίζα σου και μεγαλώνεις, γιατί για κάποιον δεν θα είσαι παιδί. Δηλαδή εγώ δεν θα ξαναδώ τον μπαμπά μου και δεν θα με ξαναφωνάξει “παιδί μου”. Οπότε, είναι απώλεια».