«Λύγισε» η Μυρτώ Αλικάκη στον Τάσο Ιορδανίδη: «Και τώρα συγκινούμαι, μου λείπει πάρα πολύ»

Μυρτώ Αλικάκη

"Δεν το δέχομαι. Πάντα μου λείπει, πάντα" εξομολογήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη.

Την καλή του φίλη και συνάδελφο, Μυρτώ Αλικάκη φιλοξένησε ο Τάσος Ιορδανίδης το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη εξομολογήθηκε πως «οι γονείς μου έχουν παίξει ατελείωτα σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. Φαινομενικά μοιάζω πολύ περισσότερο στον μπαμπά μου και εξωτερικά αλλά και σε πάρα πολλά εσωτερικά ζητήματα. Ειδικά όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ ότι ένα πολύ γειωμένο πράγμα και ένα πολύ πρακτικό κομμάτι που έχω και πολύ επιβιωτικό, όπως αυτή η αισιοδοξία πως όλα θα γίνουν, αυτό είναι τελείως της μαμάς μου. Πολύ περισσότερο έχω από τον μπαμπά μου το να μην κρίνω τους ανθρώπους, το οποίο το είχε πολύ και εμένα με έχει βοηθήσει πολύ ως κόρη. Ο μπαμπάς μου είναι απών εδώ και 25 χρόνια».

«Πως βίωσες την απώλεια και πως την βιώνεις μέχρι σήμερα;» ρώτησε τότε ο ηθοποιός για να αποκριθεί η συνάδελφος του ως εξής. «Και τώρα που το λες, συγκινούμαι. Δεν το δέχομαι. Πάντα μου λείπει, πάντα».

«Ήμουν 26 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή. Μου λείπει πολύ που δεν τον έχω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι έφυγε και ήταν όλα μεταξύ μας πολύ στη θέση τους. Οπότε τουλάχιστον, ναι, δεν έχω τέτοια ζητήματα. Δεν έχω μέσα μου ούτε το ανικανοποίητο ούτε ανοιχτά ζητήματα με τον μπαμπά μου. Περνάγαμε όμως πάρα πολύ ωραία με τον μπαμπά μου και γι’ αυτό μου λείπει πάρα πολύ» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μυρτώ Αλικάκη στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με τον Τάσο Ιορδανίδη στη δημόσια τηλεόραση.