«Λύγισε» η Μαρία Κατσανδρή – Αυτό ήταν το τελευταίο της τηλεφώνημα στην Χρύσα Σπηλιώτη

Μαρία Κατσανδρή

"Δεν μπορώ να ξαναδώ το "Καρέ της Ντάμας". Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πως" ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Κατσανδρή.

Η Μαρία Κατσανδρή έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου και μίλησε τόσο για όσα βγήκαν στο φως με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και για την τραγική απώλεια της ηθοποιού, Χρύσας Σπηλιώτη, στις πυρκαγιές στο μάτι.

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Πέτρο Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου στην παράσταση Φον Δημητράκης. Αν θα φτάσει στα δικαστήρια, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Γιώργου Ψάλτου. Όταν είσαι μπροστά, πρέπει να πεις την αλήθεια», είπε η Μαρία Κατσανδρή και συμπλήρωσε πως υπάρχουν Φιλιππίδηδες σε όλους τους χώρους. Ακόμα, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε πως η τελευταία φορά που μίλησε με τη Χρύσα Σπηλιώτη ήταν εκείνο το καλοκαίρι του 2018. Τέλος, μίλησε για τη δραματική σχολή, αλλά και για το «Καρέ της ντάμας».

«Το Καρέ της Ντάμας ήταν μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για όλους μας και τώρα είναι μια πτυχή λύπης. Με την Χρύσα δεν ήμασταν μόνο συνάδελφοι, γνωριζόμασταν και πριν το Καρέ. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν λίγο πριν εκείνο το καλοκαίρι, που της είπα Χρύσα μου, δεν πρόλαβα να έρθω να σε δω γιατί δούλευα. Μου είπε έλα ρε Μαράκι του χρόνου. Από τότε έχω πει ότι ποτέ δεν θα λέω του χρόνου, δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να ξαναδώ το «Καρέ της Ντάμας». Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πως» είπε η Μαρία Κατσανδρή.