Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του Mega

Κατερίνα Καραβάτου

«Και αλήθεια είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να το αναγνωρίζουν αυτό και να το λένε, με συγκινήσατε πάρα πολύ», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Η αναφορά του Σταμάτη Μαλέλη για την Κατερίνα Καραβάτου, έκανε την παρουσιάστρια να θυμηθεί μια συνέντευξη που είχαν κάνει μαζί. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Τι λες τώρα» δεν άντεξε και συγκινήθηκε στον αέρα.

«Η Κατερίνα είναι ένα παιδί που ξεχωρίζει για το ήθος της. Δεν έχω κάνει παρέα μαζί της, αλλά αυτό που αποκομίζω βλέποντάς την στην οθόνη είναι ότι είναι ένα κορίτσι που πατάει καλά στα πόδια της. Και ξέρει ότι την επόμενη μέρα δεν θα είναι μόνη της, αλλά θα είναι με τον εαυτό της

«Θυμάμαι όταν τον πήρα για να πάω να κάνουμε τη συνέντευξη, το 2007, τον πήρα πολύ διστακτικά γιατί δεν πίστευα ότι θα δεχτεί να κάνουμε τη συνέντευξη. Όμως, μου είπε ότι μαζί θα την κάνουμε. Αισθάνθηκα την αποδοχή ενός σπουδαίου ανθρώπου της τηλεόρασης και αυτό με έκανε να κάνουμε και μια πολύ ωραία συνέντευξη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου συμπλήρωσε: «Είχα πάει πάρα πολύ φοβισμένη. Μου είπε σε κάποια στιγμή ότι “αισθάνεται πολύ περίεργα, γιατί άλλα θέλω να πω, άλλα λέω, αλλιώς είμαι και αλλιώς έχεις εσύ στο μυαλό σου ότι είμαι εγώ” από τις ερωτήσεις που του έκανα».

«Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Το προσπαθώ αυτό με το ήθος κύριε Μαλέλη, ψέματα, δεν το προσπαθώ, αβίαστα βγαίνει, απλώς προσπαθώ να διατηρείται σε έναν χώρο που είναι πολύ δύσκολο αυτό. Και αλήθεια είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να το αναγνωρίζουν αυτό και να το λένε, με συγκινήσατε πάρα πολύ», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.